Publikavimo data: 2025-08-20
Raudona jautienos sriuba
Labai skanūs barščiai, lengvai paruošiami. Pavyks net iš pirmo karto.
Žingsnis 1
Užvirinkite vandenį, įdėkite lauro lapą, druskos. Užvirus sudėkite smulkiai supjaustytą jautienos mėsą.
Žingsnis 2
Nuvalykite visas daržoves.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 5
Sutarkuokite morkas stambia tarka ir sudėkite jas į keptuvę su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 6
Burokėlius sutarkuokite ir sumaišykite su morkomis. Supilkite actą ir virkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių.
Žingsnis 7
Į sultinį sudėkite bulves ir morkas ir virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 8
Kai bulvės suminkštės, sudėkite troškintas morkas ir burokėlius, išmaišykite ir palikite troškintis ant silpnos ugnies 5-7 minutes.
Kategorijos