Raudona jautienos sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Raudona jautienos sriuba

Labai skanūs barščiai, lengvai paruošiami. Pavyks net iš pirmo karto.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
82 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Raudona jautienos sriuba Žingsnis 1
Užvirinkite vandenį, įdėkite lauro lapą, druskos. Užvirus sudėkite smulkiai supjaustytą jautienos mėsą.

Žingsnis 2

Raudona jautienos sriuba Žingsnis 2
Nuvalykite visas daržoves.

Žingsnis 3

Raudona jautienos sriuba Žingsnis 3
Bulves supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 4

Raudona jautienos sriuba Žingsnis 4
Susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 5

Raudona jautienos sriuba Žingsnis 5
Sutarkuokite morkas stambia tarka ir sudėkite jas į keptuvę su augaliniu aliejumi.

Žingsnis 6

Raudona jautienos sriuba Žingsnis 6
Burokėlius sutarkuokite ir sumaišykite su morkomis. Supilkite actą ir virkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių.

Žingsnis 7

Raudona jautienos sriuba Žingsnis 7
Į sultinį sudėkite bulves ir morkas ir virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 8

Raudona jautienos sriuba Žingsnis 8
Kai bulvės suminkštės, sudėkite troškintas morkas ir burokėlius, išmaišykite ir palikite troškintis ant silpnos ugnies 5-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos