Raudonajame vyne marinuota antis su moliūgais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Raudonajame vyne marinuota antis su moliūgais

Jei mėgstate eksperimentus virtuvėje, atkreipkite dėmesį į šį receptą - antis su moliūgais, marinuota vyne. Pagrindinis patiekalo akcentas, žinoma, yra mėsos sultyse troškintas saldus moliūgas. Nors marinuota antis taip pat gali nustebinti savo skoniu, ypač jei marinuosite ją vyne ne porą valandų, o per naktį šaldytuve. Tai pakankamai paprasta, bet garantuotai skanu.
Gaminimo laikas
245 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Raudonajame vyne marinuota antis su moliūgais Žingsnis 1
Įtrinkite antį mėgstamais prieskoniais ir druska (aš naudojau papriką, apynius ir pipirus). Sudėkite skerdeną į dubenį ir užpilkite vynu.

Žingsnis 2

Raudonajame vyne marinuota antis su moliūgais Žingsnis 2
Dėkite mėsą į šaldytuvą, kad marinuotųsi bent porą valandų.

Žingsnis 3

Raudonajame vyne marinuota antis su moliūgais Žingsnis 3
Įdėkite antį į kepimo indą. Supilkite vandenį ir šiek tiek aliejaus.

Žingsnis 4

Raudonajame vyne marinuota antis su moliūgais Žingsnis 4
Uždenkite formą dangčiu ir pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę kepti pusantros valandos.

Žingsnis 5

Raudonajame vyne marinuota antis su moliūgais Žingsnis 5
Moliūgą supjaustykite dideliais kubeliais.

Žingsnis 6

Raudonajame vyne marinuota antis su moliūgais Žingsnis 6
Po pusantros valandos, kai antis bus beveik iškepusi, į formą prie anties sudėkite moliūgą, geriausia ant dugno, ir pasūdykite.

Žingsnis 7

Raudonajame vyne marinuota antis su moliūgais Žingsnis 7
Uždenkite formą dangčiu ir vėl pašaukite į orkaitę. Maždaug po 15-20 minučių mėsa ir moliūgas bus visiškai iškepę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, anties patiekalai, įspūdingas receptas, sala, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos