Publikavimo data: 2025-08-17
Raudonajame vyne marinuota antis su moliūgais
Jei mėgstate eksperimentus virtuvėje, atkreipkite dėmesį į šį receptą - antis su moliūgais, marinuota vyne. Pagrindinis patiekalo akcentas, žinoma, yra mėsos sultyse troškintas saldus moliūgas. Nors marinuota antis taip pat gali nustebinti savo skoniu, ypač jei marinuosite ją vyne ne porą valandų, o per naktį šaldytuve. Tai pakankamai paprasta, bet garantuotai skanu.
Žingsnis 1
Įtrinkite antį mėgstamais prieskoniais ir druska (aš naudojau papriką, apynius ir pipirus). Sudėkite skerdeną į dubenį ir užpilkite vynu.
Žingsnis 2
Dėkite mėsą į šaldytuvą, kad marinuotųsi bent porą valandų.
Žingsnis 3
Įdėkite antį į kepimo indą. Supilkite vandenį ir šiek tiek aliejaus.
Žingsnis 4
Uždenkite formą dangčiu ir pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę kepti pusantros valandos.
Žingsnis 5
Moliūgą supjaustykite dideliais kubeliais.
Žingsnis 6
Po pusantros valandos, kai antis bus beveik iškepusi, į formą prie anties sudėkite moliūgą, geriausia ant dugno, ir pasūdykite.
Žingsnis 7
Uždenkite formą dangčiu ir vėl pašaukite į orkaitę. Maždaug po 15-20 minučių mėsa ir moliūgas bus visiškai iškepę.
Kategorijos