Publikavimo data: 2024-03-24
Raudonieji barščiai
Raudonuosius barščius turėtų sugebėti gaminti kiekviena šeimininkė. Sakoma, kad apie moters kulinarinę sėkmę galima spręsti pagal tai, kaip ji moka gaminti šį patiekalą. Barščiai - tai soti, aromatinga sriuba su ryškiu burokėlių nuoviru. O kadaise barščiai buvo verdami iš valgomųjų barščių lapų - iš čia ir kilo pavadinimas. O vėliau ši sriuba buvo gaminama iš kopūstų.
Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas stambia tarka, o svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Visas daržoves apkepkite keptuvėje su aliejumi.
Žingsnis 2
Į kepintas daržoves sudėkite burokėlius, česnaką ir pomidorų pastą. Daržoves gerai išmaišykite ir 5 minutes troškinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Paruoškite vištienos sultinį.
Žingsnis 4
Į vištienos sultinį sudėkite smulkintus kopūstus, keptas daržoves ir supjaustytą vištieną, pagal skonį sriubą pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Dėl skonio įberkite šiek tiek česnako.
Žingsnis 5
Viską gerai išmaišykite ir palikite barščius virti 7-15 minučių. Virkite barščius ant mažos ugnies uždengę dangčiu.
Kategorijos