Raudonieji barščiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Raudonieji barščiai

Raudonuosius barščius turėtų sugebėti gaminti kiekviena šeimininkė. Sakoma, kad apie moters kulinarinę sėkmę galima spręsti pagal tai, kaip ji moka gaminti šį patiekalą. Barščiai - tai soti, aromatinga sriuba su ryškiu burokėlių nuoviru. O kadaise barščiai buvo verdami iš valgomųjų barščių lapų - iš čia ir kilo pavadinimas. O vėliau ši sriuba buvo gaminama iš kopūstų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
92 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raudonieji barščiai Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas stambia tarka, o svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Visas daržoves apkepkite keptuvėje su aliejumi.

Žingsnis 2

Raudonieji barščiai Žingsnis 2
Į kepintas daržoves sudėkite burokėlius, česnaką ir pomidorų pastą. Daržoves gerai išmaišykite ir 5 minutes troškinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Raudonieji barščiai Žingsnis 3
Paruoškite vištienos sultinį.

Žingsnis 4

Raudonieji barščiai Žingsnis 4
Į vištienos sultinį sudėkite smulkintus kopūstus, keptas daržoves ir supjaustytą vištieną, pagal skonį sriubą pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Dėl skonio įberkite šiek tiek česnako.

Žingsnis 5

Raudonieji barščiai Žingsnis 5
Viską gerai išmaišykite ir palikite barščius virti 7-15 minučių. Virkite barščius ant mažos ugnies uždengę dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos