Raudonieji barščiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Raudonieji barščiai

Raudonuosius barščius turėtų sugebėti gaminti kiekviena šeimininkė. Sakoma, kad apie moters kulinarinę sėkmę galima spręsti pagal tai, kaip ji moka gaminti šį patiekalą. Barščiai - tai soti, aromatinga sriuba su ryškiu burokėlių nuoviru. O kadaise barščiai buvo verdami iš valgomųjų barščių lapų - iš čia ir kilo pavadinimas. O vėliau ši sriuba buvo gaminama iš kopūstų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
92 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Raudonieji barščiai Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas stambia tarka, o svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Visas daržoves apkepkite keptuvėje su aliejumi.

Žingsnis 2

Raudonieji barščiai Žingsnis 2
Į kepintas daržoves sudėkite burokėlius, česnaką ir pomidorų pastą. Daržoves gerai išmaišykite ir 5 minutes troškinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Raudonieji barščiai Žingsnis 3
Paruoškite vištienos sultinį.

Žingsnis 4

Raudonieji barščiai Žingsnis 4
Į vištienos sultinį sudėkite smulkintus kopūstus, keptas daržoves ir supjaustytą vištieną, pagal skonį sriubą pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Dėl skonio įberkite šiek tiek česnako.

Žingsnis 5

Raudonieji barščiai Žingsnis 5
Viską gerai išmaišykite ir palikite barščius virti 7-15 minučių. Virkite barščius ant mažos ugnies uždengę dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos