Publikavimo data: 2024-06-15
Raudonieji barščiai su burokėliais ir kiauliena
Skaniausias iš visų receptų, barščiai gaunasi sodrūs, kaip ir mano mamos.
Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į puodą, užpilkite 3 litrais vandens ir pastatykite ant ugnies.
Žingsnis 2
Kol mėsa troškinasi, supjaustykite kopūstus.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 4
Sutarkuokite morkas.
Žingsnis 5
Sutarkuokite burokėlius.
Žingsnis 6
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 7
Keptuvę patepkite aliejumi ir sudėkite burokėlius, svogūnus ir morkas.
Žingsnis 8
Maždaug po 20 minučių į daržoves sudėkite pomidorus. Kartu troškinkite dar 10 minučių.
Žingsnis 9
Gautą sultinį pastatykite atgal ant viryklės, supilkite į jį bulves. Virkite apie 7 minutes.
Žingsnis 10
Tada sudėkite smulkintus kopūstus, druską, pipirus ir virkite dar 10-15 minučių. Išjunkite ugnį.
Žingsnis 11
Atvėsusią mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir sudėkite atgal į sultinį.
Žingsnis 12
Atvėsusį kepsnį įdėkite į puodą, išmaišykite, palikite, kad prisitrauktų, ir galėsite mėgautis spalva bei skoniu.
Kategorijos