Raudonieji barščiai su burokėliais ir kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Raudonieji barščiai su burokėliais ir kiauliena

Skaniausias iš visų receptų, barščiai gaunasi sodrūs, kaip ir mano mamos.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
102 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.13/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raudonieji barščiai su burokėliais ir kiauliena Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į puodą, užpilkite 3 litrais vandens ir pastatykite ant ugnies.

Žingsnis 2

Raudonieji barščiai su burokėliais ir kiauliena Žingsnis 2
Kol mėsa troškinasi, supjaustykite kopūstus.

Žingsnis 3

Raudonieji barščiai su burokėliais ir kiauliena Žingsnis 3
Bulves supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 4

Raudonieji barščiai su burokėliais ir kiauliena Žingsnis 4
Sutarkuokite morkas.

Žingsnis 5

Raudonieji barščiai su burokėliais ir kiauliena Žingsnis 5
Sutarkuokite burokėlius.

Žingsnis 6

Raudonieji barščiai su burokėliais ir kiauliena Žingsnis 6
Smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 7

Raudonieji barščiai su burokėliais ir kiauliena Žingsnis 7
Keptuvę patepkite aliejumi ir sudėkite burokėlius, svogūnus ir morkas.

Žingsnis 8

Raudonieji barščiai su burokėliais ir kiauliena Žingsnis 8
Maždaug po 20 minučių į daržoves sudėkite pomidorus. Kartu troškinkite dar 10 minučių.

Žingsnis 9

Gautą sultinį pastatykite atgal ant viryklės, supilkite į jį bulves. Virkite apie 7 minutes.

Žingsnis 10

Tada sudėkite smulkintus kopūstus, druską, pipirus ir virkite dar 10-15 minučių. Išjunkite ugnį.

Žingsnis 11

Atvėsusią mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir sudėkite atgal į sultinį.

Žingsnis 12

Atvėsusį kepsnį įdėkite į puodą, išmaišykite, palikite, kad prisitrauktų, ir galėsite mėgautis spalva bei skoniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos