Publikavimo data: 2024-09-17
                Raudonieji barščiai su pupelėmis ir be kopūstų
                                
                    Jei nemėgstate kopūstų, šis receptas taps jūsų mėgstamiausia barščių versija. Jį greitai ir lengvai paruošite, o jis gaunasi labai skanus!
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Susmulkinkite svogūnus, sutarkuokite morkas ir burokėlius. Sudėkite juos į įkaitintą keptuvę, išmaišykite ir troškinkite ant vidutinės ugnies. Po 15-20 min. įpilkite pomidorų pastos ir druskos. Troškinkite dar kelias minutes.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Į puodą įpilkite vandens ir sudėkite mėsą. Virkite, kol mėsa išvirs (apie pusantros valandos). Išimkite ją ir leiskite atvėsti. Į sultinį sudėkite kubeliais supjaustytas bulves.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Kai bulvės išvirs, sudėkite troškintus burokėlius, supjaustytą mėsą ir palikite ant ugnies 5-10 minučių, tada sudėkite pupeles ir nukelkite puodą nuo ugnies. Uždenkite dangčiu ir palikite pastovėti.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos