Publikavimo data: 2024-09-17
Raudonieji barščiai su pupelėmis ir be kopūstų
Jei nemėgstate kopūstų, šis receptas taps jūsų mėgstamiausia barščių versija. Jį greitai ir lengvai paruošite, o jis gaunasi labai skanus!
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus, sutarkuokite morkas ir burokėlius. Sudėkite juos į įkaitintą keptuvę, išmaišykite ir troškinkite ant vidutinės ugnies. Po 15-20 min. įpilkite pomidorų pastos ir druskos. Troškinkite dar kelias minutes.
Žingsnis 2
Į puodą įpilkite vandens ir sudėkite mėsą. Virkite, kol mėsa išvirs (apie pusantros valandos). Išimkite ją ir leiskite atvėsti. Į sultinį sudėkite kubeliais supjaustytas bulves.
Žingsnis 3
Kai bulvės išvirs, sudėkite troškintus burokėlius, supjaustytą mėsą ir palikite ant ugnies 5-10 minučių, tada sudėkite pupeles ir nukelkite puodą nuo ugnies. Uždenkite dangčiu ir palikite pastovėti.
Kategorijos