Raudonieji barščiai su pupelėmis ir be kopūstų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Raudonieji barščiai su pupelėmis ir be kopūstų

Jei nemėgstate kopūstų, šis receptas taps jūsų mėgstamiausia barščių versija. Jį greitai ir lengvai paruošite, o jis gaunasi labai skanus!
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Raudonieji barščiai su pupelėmis ir be kopūstų Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus, sutarkuokite morkas ir burokėlius. Sudėkite juos į įkaitintą keptuvę, išmaišykite ir troškinkite ant vidutinės ugnies. Po 15-20 min. įpilkite pomidorų pastos ir druskos. Troškinkite dar kelias minutes.

Žingsnis 2

Raudonieji barščiai su pupelėmis ir be kopūstų Žingsnis 2
Į puodą įpilkite vandens ir sudėkite mėsą. Virkite, kol mėsa išvirs (apie pusantros valandos). Išimkite ją ir leiskite atvėsti. Į sultinį sudėkite kubeliais supjaustytas bulves.

Žingsnis 3

Raudonieji barščiai su pupelėmis ir be kopūstų Žingsnis 3
Kai bulvės išvirs, sudėkite troškintus burokėlius, supjaustytą mėsą ir palikite ant ugnies 5-10 minučių, tada sudėkite pupeles ir nukelkite puodą nuo ugnies. Uždenkite dangčiu ir palikite pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos