Raudonieji pipirai su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Raudonieji pipirai su malta mėsa

Paprastas ir skanus receptas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Raudonieji pipirai su malta mėsa Žingsnis 1
Perpjaukite paprikas per pusę ir sudėkite ant kepimo skardos.

Žingsnis 2

Raudonieji pipirai su malta mėsa Žingsnis 2
Paprikas įdarykite malta mėsa, druska.

Žingsnis 3

Raudonieji pipirai su malta mėsa Žingsnis 3
Ant viršaus uždėkite pomidorą.

Žingsnis 4

Raudonieji pipirai su malta mėsa Žingsnis 4
Apibarstykite sūriu ir 35 minutes pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos