Raudonos žuvies filė kotletukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Raudonos žuvies filė kotletukai

Raudonos žuvies filė kukuliai - tai orūs ir aromatingi mėsos kukuliai iš susuktos raudonos žuvies filė. Tokie mėsos kukuliai būna apetitiški ir švelnūs, todėl puikiai tiks prie jūsų stalo garnyro. Šį patiekalą puikiai įvertins vaikai, bet ir suaugusieji neatsisakys jo suvalgyti.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Raudonos žuvies filė kotletukai Žingsnis 1
Raudonos žuvies filė sumalkite mėsmale arba labai smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Raudonos žuvies filė kotletukai Žingsnis 2
Morkas supjaustykite plonais šiaudeliais, o svogūnus - kubeliais.

Žingsnis 3

Raudonos žuvies filė kotletukai Žingsnis 3
Nupjaukite duonos plutą ir pamirkykite duoną piene.

Žingsnis 4

Raudonos žuvies filė kotletukai Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų. Sudėkite pusę smulkinto svogūno. Maišydami kepkite ant vidutinės ugnies dvi-tris minutes, tada atvėsinkite.

Žingsnis 5

Raudonos žuvies filė kotletukai Žingsnis 5
Į dubenį sudėkite maltą mėsą, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų, sudėkite svogūną, sviestą ir išspaustą batoną. Gerai išmaišykite ir suplakite faršą.

Žingsnis 6

Raudonos žuvies filė kotletukai Žingsnis 6
Drėgnomis rankomis formuokite mandarino dydžio mėsos kukulius. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Dėkite mėsos kukulius į keptuvę ir kepkite ant vidutinės ugnies 1-2 minutes, kol paruduos, tada apkepkite iš kitos pusės.

Žingsnis 7

Raudonos žuvies filė kotletukai Žingsnis 7
Užvirkite vandenį virdulyje. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir į karštą aliejų sudėkite kitą pusę svogūnų ir morkų. Maišydami kepkite ant vidutinės ugnies dvi-tris minutes.

Žingsnis 8

Raudonos žuvies filė kotletukai Žingsnis 8
Sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite ir troškinkite vieną minutę. Tada įpilkite verdančio vandens, druskos, pipirų, cukraus ir lauro lapų.

Žingsnis 9

Raudonos žuvies filė kotletukai Žingsnis 9
Supilkite daržovių padažą ant kotletų, užvirinkite ir uždengę dangčiu troškinkite ant silpnos ugnies dešimt minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos