Raudonųjų avinžirnių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Raudonųjų avinžirnių sriuba

Šis sriubos receptas man atėjo į galvą netikėtai. Tiesiog norėjau raudonos avinžirnių sriubos. Daržoves pridėjau tik tada, kai jau buvau bepradedanti galą su galu. O kai paragavau to, kas išėjo, labai nustebau. Tai buvo nuostabu! Rekomenduoju apsirūpinti rūkytos paprikos atsargomis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
94 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Raudonųjų avinžirnių sriuba Žingsnis 1
Prieš tai išmirkykite ir išvirkite avinžirnius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite prieskonius. Naudokite bet kokius mėgstamus prieskonius, tačiau rūkyta paprika - būtina.

Žingsnis 2

Raudonųjų avinžirnių sriuba Žingsnis 2
Sudėkite svogūnus ir morkas. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Raudonųjų avinžirnių sriuba Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite paprikas, batatus ir bulves. Viską sumaišykite ir kepkite maišydami.

Žingsnis 4

Raudonųjų avinžirnių sriuba Žingsnis 4
Sudėkite virtus avinžirnius ir pjaustytus vyšninius pomidorus. Toliau maišydami kepkite.

Žingsnis 5

Raudonųjų avinžirnių sriuba Žingsnis 5
Užvirkite virdulį ir užpilkite verdančiu vandeniu avinžirnius bei daržoves. Užvirinkite, pagal skonį pasūdykite. Sriuba paruošta! Papuoškite žalumynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, grūdų ir ankštinių sriubos, sriubos, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, receptų knyga, bulguro sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos