Publikavimo data: 2025-08-18
Raudonųjų avinžirnių sriuba
Šis sriubos receptas man atėjo į galvą netikėtai. Tiesiog norėjau raudonos avinžirnių sriubos. Daržoves pridėjau tik tada, kai jau buvau bepradedanti galą su galu. O kai paragavau to, kas išėjo, labai nustebau. Tai buvo nuostabu! Rekomenduoju apsirūpinti rūkytos paprikos atsargomis.
Žingsnis 1
Prieš tai išmirkykite ir išvirkite avinžirnius.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite prieskonius. Naudokite bet kokius mėgstamus prieskonius, tačiau rūkyta paprika - būtina.
Žingsnis 2
Sudėkite svogūnus ir morkas. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite paprikas, batatus ir bulves. Viską sumaišykite ir kepkite maišydami.
Žingsnis 4
Sudėkite virtus avinžirnius ir pjaustytus vyšninius pomidorus. Toliau maišydami kepkite.
Žingsnis 5
Užvirkite virdulį ir užpilkite verdančiu vandeniu avinžirnius bei daržoves. Užvirinkite, pagal skonį pasūdykite. Sriuba paruošta! Papuoškite žalumynais.
Kategorijos