Publikavimo data: 2025-08-17
Raudonųjų kopūstų ir mandarinų salotos su rūgščiu padažu
Šios mažai kaloringos ir skanios salotos puikiai tinka užkandžiams. Jas galima greitai paruošti, jos džiugina savo skoniu ir patrauklia išvaizda. Jos sudedamosiose dalyse yra daug naudingų medžiagų, todėl puikiai tinka organizuoti dietinius patiekalus ir valgius sergantiesiems diabetu. Raudonasis kopūstas padeda išlaikyti organizmo jaunystę, mandarinuose yra daug vitaminų, o granatai pasižymi priešvėžinėmis ir antioksidacinėmis savybėmis.
Žingsnis 1
Nuplaukite ingredientus, nulupkite mandariną ir granatą nuo odelės ir baltųjų skaidulų. Kopūstus ir mandarinus supjaustykite nedideliais griežinėliais. Supjaustykite žalumynus griežinėliais
Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite mandarinus, granatus ir kopūstus, tada išmaišykite.
Žingsnis 3
Prieš patiekdami salotas papuoškite grietine, žolelėmis ir granatų gabalėliais. Salotos paruoštos, gero apetito!
Kategorijos