Publikavimo data: 2025-08-19
Raudonųjų kopūstų kepsniai su "Tom Yum" padažu
Protingas veganiškas receptas augalinės mitybos gerbėjams. Galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba kaip garnyrą ir priedą prie karšto patiekalo. Tom Yum padažą galima pakeisti kariu arba bet kokiu kitu šiltu padažu pagal skonį.
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Nuo kopūstų pašalinkite viršutinius purvinus lapus. Supjaustykite kopūstą į 6 ar 7 skilteles. Sudėkite ant kepimo skardos ir patepkite alyvuogių aliejumi. Kiekvieną griežinėlį pagardinkite druska. Kepkite 30 minučių.
Žingsnis 2
Pašildykite pomidorų pastą puode, supilkite kokosų pieną. Užvirkite, maišydami virkite ant vidutinės ugnies, kol sutirštės. Konsistenciją galite reguliuoti pagal skonį.
Žingsnis 3
Lazdynų riešutus susmulkinkite peiliu.
Žingsnis 4
Sudėkite kopūstus į lėkštę, apšlakstykite "Tom yum" padažu ir papuoškite smulkintais riešutais.
Kategorijos