Raudonųjų kopūstų kepsniai su "Tom Yum" padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Raudonųjų kopūstų kepsniai su "Tom Yum" padažu

Protingas veganiškas receptas augalinės mitybos gerbėjams. Galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba kaip garnyrą ir priedą prie karšto patiekalo. Tom Yum padažą galima pakeisti kariu arba bet kokiu kitu šiltu padažu pagal skonį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Raudonųjų kopūstų kepsniai su "Tom Yum" padažu Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Nuo kopūstų pašalinkite viršutinius purvinus lapus. Supjaustykite kopūstą į 6 ar 7 skilteles. Sudėkite ant kepimo skardos ir patepkite alyvuogių aliejumi. Kiekvieną griežinėlį pagardinkite druska. Kepkite 30 minučių.

Žingsnis 2

Raudonųjų kopūstų kepsniai su "Tom Yum" padažu Žingsnis 2
Pašildykite pomidorų pastą puode, supilkite kokosų pieną. Užvirkite, maišydami virkite ant vidutinės ugnies, kol sutirštės. Konsistenciją galite reguliuoti pagal skonį.

Žingsnis 3

Raudonųjų kopūstų kepsniai su "Tom Yum" padažu Žingsnis 3
Lazdynų riešutus susmulkinkite peiliu.

Žingsnis 4

Raudonųjų kopūstų kepsniai su "Tom Yum" padažu Žingsnis 4
Sudėkite kopūstus į lėkštę, apšlakstykite "Tom yum" padažu ir papuoškite smulkintais riešutais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kepti, paprasta, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezoniniai žalumynai, kepsniai, jautienos kepsniai, be bendrų alergenų, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos