Publikavimo data: 2024-09-17
Raudonųjų lęšių sriuba
Raudonųjų lęšių sriuba yra ne tik sveika, bet ir labai skani. Raudonieji lęšiai, kitaip nei kitų rūšių lęšiai, verdant išverda ir suteikia sriubos sultiniui lengvos tyrės pavidalą. Pasigaminkite šią maistingą, neįprastą ir nepaprastai skanią raudonųjų lęšių sriubą.
Žingsnis 1
Sudėkite kaulus į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Pastatykite ant didelės ugnies, užvirus ugnį sumažinkite, pasūdykite ir palikite virti 90 minučių.
Žingsnis 2
Kai mėsos kaulai išvirs, išimkite juos iš puodo, leiskite šiek tiek atvėsti ir atskirkite mėsą nuo kaulų.
Žingsnis 3
Lęšius nuplaukite vandeniu ir suberkite į verdantį sultinį, virkite 5 minutes.
Žingsnis 4
Kol lęšiai verda, supjaustykite bulves batonais ir sudėkite jas į puodą su lęšiais.
Žingsnis 5
Sutarkuokite morką stambia tarka ir dėkite ją į sriubą kartu su bulvėmis.
Žingsnis 6
Papriką supjaustykite nedidelėmis juostelėmis, pomidorą - mažais gabalėliais, tada siųskite virti kartu su kitomis daržovėmis.
Žingsnis 7
Į sriubą sudėkite anksčiau paruoštą mėsą.
Žingsnis 8
Supjaustykite svogūną griežinėliais ir atidėkite į keptuvę.
Žingsnis 9
Likus 5 minutėms iki sriubos virimo pabaigos sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką.
Žingsnis 10
Išjungę sriubą, į ją įberkite smulkiai supjaustytų žolelių, uždenkite dangčiu ir palikite 5 minutes, kad sriuba prisitrauktų.
Kategorijos