Raudonųjų lęšių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Raudonųjų lęšių sriuba

Raudonųjų lęšių sriuba yra ne tik sveika, bet ir labai skani. Raudonieji lęšiai, kitaip nei kitų rūšių lęšiai, verdant išverda ir suteikia sriubos sultiniui lengvos tyrės pavidalą. Pasigaminkite šią maistingą, neįprastą ir nepaprastai skanią raudonųjų lęšių sriubą.
Gaminimo laikas
145 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
57 kcal.
Baltymai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raudonųjų lęšių sriuba Žingsnis 1
Sudėkite kaulus į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Pastatykite ant didelės ugnies, užvirus ugnį sumažinkite, pasūdykite ir palikite virti 90 minučių.

Žingsnis 2

Raudonųjų lęšių sriuba Žingsnis 2
Kai mėsos kaulai išvirs, išimkite juos iš puodo, leiskite šiek tiek atvėsti ir atskirkite mėsą nuo kaulų.

Žingsnis 3

Raudonųjų lęšių sriuba Žingsnis 3
Lęšius nuplaukite vandeniu ir suberkite į verdantį sultinį, virkite 5 minutes.

Žingsnis 4

Raudonųjų lęšių sriuba Žingsnis 4
Kol lęšiai verda, supjaustykite bulves batonais ir sudėkite jas į puodą su lęšiais.

Žingsnis 5

Raudonųjų lęšių sriuba Žingsnis 5
Sutarkuokite morką stambia tarka ir dėkite ją į sriubą kartu su bulvėmis.

Žingsnis 6

Raudonųjų lęšių sriuba Žingsnis 6
Papriką supjaustykite nedidelėmis juostelėmis, pomidorą - mažais gabalėliais, tada siųskite virti kartu su kitomis daržovėmis.

Žingsnis 7

Į sriubą sudėkite anksčiau paruoštą mėsą.

Žingsnis 8

Raudonųjų lęšių sriuba Žingsnis 8
Supjaustykite svogūną griežinėliais ir atidėkite į keptuvę.

Žingsnis 9

Raudonųjų lęšių sriuba Žingsnis 9
Likus 5 minutėms iki sriubos virimo pabaigos sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką.

Žingsnis 10

Raudonųjų lęšių sriuba Žingsnis 10
Išjungę sriubą, į ją įberkite smulkiai supjaustytų žolelių, uždenkite dangčiu ir palikite 5 minutes, kad sriuba prisitrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos