Raudonųjų pupelių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Raudonųjų pupelių sriuba

Sriuba iš jautienos sultinio, tiršta ir labai skani.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Raudonųjų pupelių sriuba Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Pasūdykite, įberkite lauro lapų ir pipirų. Iš pradžių virkite ant vidutinės ugnies, kol užvirs, nuimkite putas, tada virkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 2

Raudonųjų pupelių sriuba Žingsnis 2
Pakepinkite svogūnus ir morkas iki auksinės spalvos, sudėkite paprikas, troškinkite 5 minutes ir sudėkite pomidorų pastą, troškinkite, kol daržovės bus paruoštos.

Žingsnis 3

Raudonųjų pupelių sriuba Žingsnis 3
Kai mėsa bus paruošta ir minkšta, išimkite ją ir supjaustykite gabalėliais. Į sultinį sudėkite bulves.

Žingsnis 4

Raudonųjų pupelių sriuba Žingsnis 4
Kai bulvės bus paruoštos, sudėkite pupeles, mėsą ir daržovių masę. Pagal pageidavimą įberkite žolelių. Virkite 5-10 minučių, pagal skonį pasūdykite sultinį (jei reikia, pasūdykite).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su vištiena, sriubos, paprastos, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, sriuba su mėsos kukuliais, receptų knyga, sriubos su malta vištiena

Kategorijos