Raudonųjų serbentų pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Raudonųjų serbentų pjaustymas

Kotletai su raudonaisiais serbentais - aromatingas patiekalas, pagamintas iš vištienos filė, grietinės, serbentų padažo ir uogų. Česnakas patiekalui suteikia pikantiškumo, o serbentai, subalansuoti su padažu, jam suteikia šiek tiek rūgštumo. Dėl sudėtyje esančių kumarino junginių raudonieji serbentai padeda užkirsti kelią kraujotakos sistemos ligoms, taip pat atstato jėgas. Be to, serbentus rekomenduojama vartoti metant svorį ir sportuojant.
Gaminimo laikas
95 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Raudonųjų serbentų pjaustymas Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Petražoles ir česnaką stambiai susmulkinkite, tada supilkite į maišytuvo dubenį. Sudėkite sūrį ir grietinę. Plakite blenderio turinį iki vientisos masės. Tada supilkite padažą į dubenį ir padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Raudonųjų serbentų pjaustymas Žingsnis 2
Paruoškite kotletus. Vištienos filė iš abiejų pusių pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite. Tada perkelkite mėsą į kepimo skardą. Padažą tolygiai paskirstykite ant visų kotletų. Po to vištieną apibarstykite raudonųjų serbentų uogomis.

Žingsnis 3

Raudonųjų serbentų pjaustymas Žingsnis 3
Iškepkite kotletus su serbentais. Dėkite kotletus kepti 60 minučių 160 laipsnių temperatūroje. Tada patiekalą apipilkite trupučiu augalinio aliejaus ir vėl pašaukite į orkaitę. Kepkite patiekalą dar 10 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė, vištienos kotletai

Kategorijos