Rauginti kopūstai su dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Rauginti kopūstai su dešra

Rauginti kopūstai su dešra pagal šį receptą gaunasi ne tik sotūs, kvapnūs, skanūs, bet ir labai "puošnūs". Patiekalas gaminamas iš raudonai rudų raugintų kopūstų, pridedant obuolių. Neįprasta kopūstų spalva ir išvaizda tikrai sudomins vaikus, kurie mielai valgys juos kartu su dešra. Be to, skirtingai nei baltieji kopūstai, raudonuosiuose kopūstuose yra daug daugiau vitamino C.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
93 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rauginti kopūstai su dešra Žingsnis 1
Paruoškite troškintus raugintus kopūstus su dešra. Dešrą kepkite lašiniuose 5-7 minutes, kol taps traški. Supilkite cukrų, išmaišykite. Troškinkite 1 minutę. Sudėkite svogūną, kepkite 3-5 minutes. Sudėkite kopūstus ir obuolius.

Žingsnis 2

Rauginti kopūstai su dešra Žingsnis 2
Paragaukite ir baigkite virti. Pagardinkite druska, pipirais ir kmynais. Supilkite vandenį. Uždenkite dangčiu ir virkite 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos