Publikavimo data: 2024-05-25
Rauginti kopūstai su dešra
Rauginti kopūstai su dešra pagal šį receptą gaunasi ne tik sotūs, kvapnūs, skanūs, bet ir labai "puošnūs". Patiekalas gaminamas iš raudonai rudų raugintų kopūstų, pridedant obuolių. Neįprasta kopūstų spalva ir išvaizda tikrai sudomins vaikus, kurie mielai valgys juos kartu su dešra. Be to, skirtingai nei baltieji kopūstai, raudonuosiuose kopūstuose yra daug daugiau vitamino C.
Žingsnis 1
Paruoškite troškintus raugintus kopūstus su dešra. Dešrą kepkite lašiniuose 5-7 minutes, kol taps traški. Supilkite cukrų, išmaišykite. Troškinkite 1 minutę. Sudėkite svogūną, kepkite 3-5 minutes. Sudėkite kopūstus ir obuolius.
Žingsnis 2
Paragaukite ir baigkite virti. Pagardinkite druska, pipirais ir kmynais. Supilkite vandenį. Uždenkite dangčiu ir virkite 30 minučių.
Kategorijos