Rauginti kopūstai su dešrelėmis multicooker įrenginyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Rauginti kopūstai su dešrelėmis multicooker įrenginyje

Troškintuose raugintuose kopūstuose yra nedaug kalorijų ir jie tinka sergantiems virškinimo trakto ligomis. Patiekalą galima paįvairinti grybais, mėsa ir daržovėmis. Tradicinis kopūstų troškinimo būdas - keptuvėje - paprastai trunka iki 40 minučių. Šiame recepte pateikiami rauginti kopūstai su dešrelėmis daugiafunkcinėje keptuvėje. Šis būdas yra daug greitesnis - troškinimas trunka tik 12 minučių.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
18 min.
Kalorijos
90 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rauginti kopūstai su dešrelėmis multicooker įrenginyje Žingsnis 1
Paruoškite pagrindinius troškinimui skirtus ingredientus.Į daugiafunkcinės keptuvės dubenį sudėkite kopūstus, dešreles ir morkas. Visą masę pasūdykite ir pabarstykite pipirais.

Žingsnis 2

Rauginti kopūstai su dešrelėmis multicooker įrenginyje Žingsnis 2
Troškinkite kopūstus ir dešreles multicooker keptuvėje. Į daržoves įpilkite pomidorų pastos, cukraus ir saulėgrąžų aliejaus, išmaišykite.Dubenį su dešrelėmis ir daržovėmis įdėkite į multicookerį. Pasirinkite režimą "Mėsa" arba nustatykite režimą "Troškinys". 12 minučių gaminkite slėgiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos