Publikavimo data: 2024-05-25
Rauginti kopūstai su dešrelėmis multicooker įrenginyje
Troškintuose raugintuose kopūstuose yra nedaug kalorijų ir jie tinka sergantiems virškinimo trakto ligomis. Patiekalą galima paįvairinti grybais, mėsa ir daržovėmis. Tradicinis kopūstų troškinimo būdas - keptuvėje - paprastai trunka iki 40 minučių. Šiame recepte pateikiami rauginti kopūstai su dešrelėmis daugiafunkcinėje keptuvėje. Šis būdas yra daug greitesnis - troškinimas trunka tik 12 minučių.
Žingsnis 1
Paruoškite pagrindinius troškinimui skirtus ingredientus.Į daugiafunkcinės keptuvės dubenį sudėkite kopūstus, dešreles ir morkas. Visą masę pasūdykite ir pabarstykite pipirais.
Žingsnis 2
Troškinkite kopūstus ir dešreles multicooker keptuvėje. Į daržoves įpilkite pomidorų pastos, cukraus ir saulėgrąžų aliejaus, išmaišykite.Dubenį su dešrelėmis ir daržovėmis įdėkite į multicookerį. Pasirinkite režimą "Mėsa" arba nustatykite režimą "Troškinys". 12 minučių gaminkite slėgiu.
Kategorijos