Rauginti kopūstai su mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Rauginti kopūstai su mėsa

Mėsos su raugintais kopūstais receptas daugelyje šeimų ir šalių yra šeimos receptas, perduodamas iš kartos į kartą. Vokietijoje rauginti kopūstai su mėsa tapo nacionaliniu patiekalu, o Prancūzijoje populiarūs rauginti kopūstai su kiauliena. Jautiena su raugintais kopūstais yra labai skani ir soti. Galima naudoti ir šviežius kopūstus, tačiau rauginti kopūstai sveikesni raugintuose kopūstuose. Vertingosios raugintų kopūstų savybės išlieka apie 10 mėnesių.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.26/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rauginti kopūstai su mėsa Žingsnis 1
Troškinkite mėsą. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek vandens, sudėkite mėsą ir užvirinkite. Troškinkite 5 minutes, tada nusausinkite. Į mėsą įpilkite augalinio aliejaus, pabarstykite ciberžole. Kepkite, kol mėsa taps auksinė.

Žingsnis 2

Rauginti kopūstai su mėsa Žingsnis 2
Daržoves troškinkite kartu su mėsa. Į mėsą sudėkite svogūnus ir kepkite, kol svogūnai taps skaidrūs. Nusausinkite raugintus kopūstus ir sudėkite juos į mėsą. Įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite 30 minučių.

Žingsnis 3

Rauginti kopūstai su mėsa Žingsnis 3
Mėsą kepkite iki virimo pabaigos. Į mėsą ir kopūstus įberkite druskos, pipirų, cukraus ir paprikos. Išmaišykite ir troškinkite, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos