Publikavimo data: 2024-05-25
Rauginti kopūstai su mėsa
Mėsos su raugintais kopūstais receptas daugelyje šeimų ir šalių yra šeimos receptas, perduodamas iš kartos į kartą. Vokietijoje rauginti kopūstai su mėsa tapo nacionaliniu patiekalu, o Prancūzijoje populiarūs rauginti kopūstai su kiauliena. Jautiena su raugintais kopūstais yra labai skani ir soti. Galima naudoti ir šviežius kopūstus, tačiau rauginti kopūstai sveikesni raugintuose kopūstuose. Vertingosios raugintų kopūstų savybės išlieka apie 10 mėnesių.
Žingsnis 1
Troškinkite mėsą. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek vandens, sudėkite mėsą ir užvirinkite. Troškinkite 5 minutes, tada nusausinkite. Į mėsą įpilkite augalinio aliejaus, pabarstykite ciberžole. Kepkite, kol mėsa taps auksinė.
Žingsnis 2
Daržoves troškinkite kartu su mėsa. Į mėsą sudėkite svogūnus ir kepkite, kol svogūnai taps skaidrūs. Nusausinkite raugintus kopūstus ir sudėkite juos į mėsą. Įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite 30 minučių.
Žingsnis 3
Mėsą kepkite iki virimo pabaigos. Į mėsą ir kopūstus įberkite druskos, pipirų, cukraus ir paprikos. Išmaišykite ir troškinkite, kol išvirs.
Kategorijos