Publikavimo data: 2024-04-17
Rauginti kopūstai su šonkauliukais
Kiaulienos šonkauliukai šiandien garsūs ir populiarūs dėl Holivudo filmų. Jų herojai nuolat kepa kiaulienos šonkauliukus. Tačiau ne amerikiečiai išrado šį kiaulienos šonkauliukų kepimo būdą. Dar prieš 3 000 metų Haičio salų gyventojai mėsą kepė ant atviros ugnies ant grotelių. Rauginti kopūstai taip pat žinomi labai seniai ir, priešingai nei manoma, tai nėra iš pradžių rusiškas patiekalas. Rauginti kopūstus pradėta Kinijoje III a. pr. m. e. Tačiau daržovė buvo mirkoma ne savo sultyse, o ryžių vyne.
Žingsnis 1
Apkepkite mėsą. Įkaitinkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus wok keptuvėje arba puode storu dugnu. Į puodą sudėkite šonkauliukus. Kepkite iš visų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Kepkite šonkauliukus su kopūstais. Prie mėsos pridėkite prieskonių, svogūnų ir raugintų kopūstų. Uždenkite indą dangčiu ir pašaukite į iki 200 laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę. Kepkite patiekalą 90 minučių. Tada ištraukite puodą su antiena iš orkaitės ir palikite jį dar 30 minučių, kad pritrauktų.
Kategorijos