Raugintų kopūstų barščiai su mėsos sultiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Raugintų kopūstų barščiai su mėsos sultiniu

Tradicinis patiekalas: sotus, skanus ir aromatingas.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
44 kcal.
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Raugintų kopūstų barščiai su mėsos sultiniu Žingsnis 1
Bulves supjaustykite griežinėliais, svogūnus susmulkinkite, morkas ir burokėlius sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Raugintų kopūstų barščiai su mėsos sultiniu Žingsnis 2
Įkaitintame aliejuje apkepkite svogūną ir morką, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite burokėlius, pomidorų pastą, įpilkite stiklinę vandens ir troškinkite 35 minutes, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 3

Raugintų kopūstų barščiai su mėsos sultiniu Žingsnis 3
Sudėkite paprikas ir troškinkite dar 10 minučių.

Žingsnis 4

Raugintų kopūstų barščiai su mėsos sultiniu Žingsnis 4
Į prieš tai išvirusį sultinį sudėkite raugintus kopūstus, o po 10 minučių - bulves.

Žingsnis 5

Raugintų kopūstų barščiai su mėsos sultiniu Žingsnis 5
Kai bulvės išvirs iki pusės, sudėkite kepintas, džiovintas petražoles ir barščius virkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos