Publikavimo data: 2025-08-18
Raugintų kopūstų barščiai su mėsos sultiniu
Tradicinis patiekalas: sotus, skanus ir aromatingas.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite griežinėliais, svogūnus susmulkinkite, morkas ir burokėlius sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Įkaitintame aliejuje apkepkite svogūną ir morką, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite burokėlius, pomidorų pastą, įpilkite stiklinę vandens ir troškinkite 35 minutes, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 3
Sudėkite paprikas ir troškinkite dar 10 minučių.
Žingsnis 4
Į prieš tai išvirusį sultinį sudėkite raugintus kopūstus, o po 10 minučių - bulves.
Žingsnis 5
Kai bulvės išvirs iki pusės, sudėkite kepintas, džiovintas petražoles ir barščius virkite dar 10 minučių.
Kategorijos