Publikavimo data: 2024-05-25
Raugintų kopūstų sriuba
Rauginti kopūstai visada buvo laikomi vienu sveikiausių užkandžių rusų virtuvėje. Jų patiekalai buvo ne tik sotūs, bet ir sveiki. Ir visa tai - dėl jo sudėtyje esančių vitaminų. Vengriška raugintų kopūstų sriuba - tikras atradimas mėgstantiems neįprastus skonių derinius, nes į šio patiekalo sudėtį įeina paprika ir zira. Pasimėgaukite apetitą žadinančia sriuba, išsamus receptas padės ją paruošti.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsos dalis. Sudėkite kiaulienos šonkauliukus į puodą ir užpilkite vandeniu. Pastatykite ant ugnies ir palaukite, kol užvirs. Nuimkite susidariusias putas ir ant silpnos ugnies virkite dar 40 minučių. Tada nukelkite puodą nuo ugnies ir išimkite šonkauliukus. Atskirkite mėsą nuo kaulų ir supjaustykite gabalėliais. Sultinį perkoškite.
Žingsnis 2
Išvirkite kopūstus. Sudėkite kopūstus į puodą su sultiniu, įdėkite lauro lapą. Kopūstus virkite apie 20-30 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Paruoškite krūtininę. Susmulkinkite svogūną ir česnaką, įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepinkite svogūną, kol jis taps auksinis, tada sudėkite česnaką. Supjaustykite krūtininę juostelėmis ir sudėkite į keptuvę. Sudėkite šonkauliukų mėsą, išmaišykite ir kepkite 5-7 minutes.
Žingsnis 4
Baigti gaminti. Į keptuvę suberkite papriką ir zirą, palikite ant ugnies dar 2-3 minutes. Tada visus ingredientus iš keptuvės perkelkite į keptuvę su kopūstais, įberkite pipirų, druskos ir cukraus. Toliau virkite dar 10-15 minučių. Baigiant virti, sriubą uždenkite dangčiu ir palikite 15 minučių, kad pritrauktų.
Kategorijos