Publikavimo data: 2024-04-14
Raugintų kopūstų sriuba multicooker įrenginyje
Šči yra tradicinis pirmasis rusų, ukrainiečių ir baltarusių virtuvės patiekalas. Skoniu jis panašus į barščius, tačiau yra mažiau sotus ir sodrus, skystesnis. Šio pirmojo patiekalo pagrindas yra mėsos sultinys - jautienos, kiaulienos, avienos arba vištienos. Kopūstai yra nepakeičiama sriubos sudedamoji dalis. Jis gali būti ir šviežias, ir raugintas. Pastarieji suteikia sriubai būdingą rūgštumą. Raugintų kopūstų sriuba gali būti verdama ir ant viryklės, ir daugiafunkcinėje viryklėje.
Žingsnis 1
Sudėkite vištienos šlauneles ir raugintus kopūstus į multicooker dubenį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Pripildykite dubenį vandens, uždenkite dangčiu ir nustatykite SUP arba COOK programą 60 minučių.
Žingsnis 3
Likus 30 minučių iki virimo pabaigos atidarykite multicookerio dangtį ir nukoškite nuo sultinio putas. Išimkite mėsą ir supjaustykite ją nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 4
Tada į multicookerį sudėkite likusius ingredientus: kubeliais supjaustytas bulves ir svogūnus, pusžiedžiais supjaustytas morkas, smulkiai supjaustytus pomidorus ir mėsą.
Žingsnis 5
Į sriubą taip pat įberkite smulkiai supjaustytų šviežių žolelių ir lauro lapų. Išmaišykite ir uždarykite multicookerio dangtį. Virkite iki programos pabaigos.
Kategorijos