Raugintų kopūstų sriuba multicooker įrenginyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Raugintų kopūstų sriuba multicooker įrenginyje

Šči yra tradicinis pirmasis rusų, ukrainiečių ir baltarusių virtuvės patiekalas. Skoniu jis panašus į barščius, tačiau yra mažiau sotus ir sodrus, skystesnis. Šio pirmojo patiekalo pagrindas yra mėsos sultinys - jautienos, kiaulienos, avienos arba vištienos. Kopūstai yra nepakeičiama sriubos sudedamoji dalis. Jis gali būti ir šviežias, ir raugintas. Pastarieji suteikia sriubai būdingą rūgštumą. Raugintų kopūstų sriuba gali būti verdama ir ant viryklės, ir daugiafunkcinėje viryklėje.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
38 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raugintų kopūstų sriuba multicooker įrenginyje Žingsnis 1
Sudėkite vištienos šlauneles ir raugintus kopūstus į multicooker dubenį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Raugintų kopūstų sriuba multicooker įrenginyje Žingsnis 2
Pripildykite dubenį vandens, uždenkite dangčiu ir nustatykite SUP arba COOK programą 60 minučių.

Žingsnis 3

Raugintų kopūstų sriuba multicooker įrenginyje Žingsnis 3
Likus 30 minučių iki virimo pabaigos atidarykite multicookerio dangtį ir nukoškite nuo sultinio putas. Išimkite mėsą ir supjaustykite ją nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 4

Raugintų kopūstų sriuba multicooker įrenginyje Žingsnis 4
Tada į multicookerį sudėkite likusius ingredientus: kubeliais supjaustytas bulves ir svogūnus, pusžiedžiais supjaustytas morkas, smulkiai supjaustytus pomidorus ir mėsą.

Žingsnis 5

Raugintų kopūstų sriuba multicooker įrenginyje Žingsnis 5
Į sriubą taip pat įberkite smulkiai supjaustytų šviežių žolelių ir lauro lapų. Išmaišykite ir uždarykite multicookerio dangtį. Virkite iki programos pabaigos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos