Publikavimo data: 2025-08-20
Raugintų kopūstų troškinys
Raugintų kopūstų troškinys yra malonaus raugintų agurkų ir pomidorų pastos skonio, puikiai tinka kaip sotus ir sveikas patiekalas vegetariškam valgiaraščiui. Tai neblogas būdas sunaudoti naminių raugintų kopūstų atsargas. Puikiai tinka pamaitinti šeimą per šventes nepažeidžiant pasninko. Jame labai daug skaidulinių medžiagų, sveikų vitaminų ir mineralinių medžiagų, padedančių palaikyti gerą imuninę sistemą.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 2
Morkas supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Supjaustykite bulves.
Žingsnis 4
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite kopūstus ir virkite ant vidutinės ugnies 15-20 minučių, kol užvirs.
Žingsnis 5
Pagal skonį sudėkite daržoves, pomidorų pastą, druską ir pipirus. Virkite, kol išvirs, 20-30 minučių, vanduo turi visiškai išvirti, o daržovės turi būti minkštos.
Žingsnis 6
Padėkite troškinį į lėkštę ir patiekite.
Kategorijos