Raugintų kopūstų troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Raugintų kopūstų troškinys

Raugintų kopūstų troškinys yra malonaus raugintų agurkų ir pomidorų pastos skonio, puikiai tinka kaip sotus ir sveikas patiekalas vegetariškam valgiaraščiui. Tai neblogas būdas sunaudoti naminių raugintų kopūstų atsargas. Puikiai tinka pamaitinti šeimą per šventes nepažeidžiant pasninko. Jame labai daug skaidulinių medžiagų, sveikų vitaminų ir mineralinių medžiagų, padedančių palaikyti gerą imuninę sistemą.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
51 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.97/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Raugintų kopūstų troškinys Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.

Žingsnis 2

Raugintų kopūstų troškinys Žingsnis 2
Morkas supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 3

Raugintų kopūstų troškinys Žingsnis 3
Supjaustykite bulves.

Žingsnis 4

Raugintų kopūstų troškinys Žingsnis 4
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite kopūstus ir virkite ant vidutinės ugnies 15-20 minučių, kol užvirs.

Žingsnis 5

Raugintų kopūstų troškinys Žingsnis 5
Pagal skonį sudėkite daržoves, pomidorų pastą, druską ir pipirus. Virkite, kol išvirs, 20-30 minučių, vanduo turi visiškai išvirti, o daržovės turi būti minkštos.

Žingsnis 6

Raugintų kopūstų troškinys Žingsnis 6
Padėkite troškinį į lėkštę ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kalakutienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, troškinys, be bendrų alergenų, receptų knyga, troškinys su bulvėmis, vakarienė su bulvėmis, kalakutienos troškinys

Kategorijos