Rausvosios lašišos kotletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Rausvosios lašišos kotletas

Dėl gausaus vitaminų, baltymų ir mikroelementų kiekio rausvoji lašiša yra viena sveikiausių žuvų. Įrodyta, kad reguliariai vartojant šią žuvį galima pagerinti savo išvaizdą ir pagerinti nuotaiką. Rausvosios lašišos kotletas - įdomus ir kartu nesudėtingas patiekalas, kuriam paruošti prireiks ne daugiau kaip 30 minučių. Kotletas būna labai skanus, sultingas ir maistingas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
221 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rausvosios lašišos kotletas Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo pagrindą. Supjaustykite filė porcijomis ir lengvai apskrudinkite. Svogūnus sudėkite į įkaitintą keptuvę su 1 valgomuoju šaukštu aliejaus ir kepkite, kol lengvai apskrus. Dubenyje sumaišykite kepintus svogūnus, miltus, kiaušinį, majonezą, druską ir pipirus pagal skonį.

Žingsnis 2

Rausvosios lašišos kotletas Žingsnis 2
Paruoškite kotletus. Į keptuvę įpilkite 1 valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus ir palaukite, kol jis įkais. Tada žuvies gabalėlius pamerkite į svogūnų ir kiaušinių plakinį ir dėkite į keptuvę. Kepkite žuvį iš abiejų pusių 3-4 minutes, kol ji taps auksinė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos