Publikavimo data: 2024-06-13
Rausvosios lašišos kotletas
Dėl gausaus vitaminų, baltymų ir mikroelementų kiekio rausvoji lašiša yra viena sveikiausių žuvų. Įrodyta, kad reguliariai vartojant šią žuvį galima pagerinti savo išvaizdą ir pagerinti nuotaiką. Rausvosios lašišos kotletas - įdomus ir kartu nesudėtingas patiekalas, kuriam paruošti prireiks ne daugiau kaip 30 minučių. Kotletas būna labai skanus, sultingas ir maistingas.
Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo pagrindą. Supjaustykite filė porcijomis ir lengvai apskrudinkite. Svogūnus sudėkite į įkaitintą keptuvę su 1 valgomuoju šaukštu aliejaus ir kepkite, kol lengvai apskrus. Dubenyje sumaišykite kepintus svogūnus, miltus, kiaušinį, majonezą, druską ir pipirus pagal skonį.
Žingsnis 2
Paruoškite kotletus. Į keptuvę įpilkite 1 valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus ir palaukite, kol jis įkais. Tada žuvies gabalėlius pamerkite į svogūnų ir kiaušinių plakinį ir dėkite į keptuvę. Kepkite žuvį iš abiejų pusių 3-4 minutes, kol ji taps auksinė.
Kategorijos