Rausvosios lašišos skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Rausvosios lašišos skrebučiai

Skrudinta duona su rausvąja lašiša ir kiviais - egzotiškas, bet skanus ir sveikas derinys. Kiviai žuviai suteikia malonios rūgštelės ir sultingumo. Vaisiuose gausu cinko, kalio, magnio ir kitų vitaminų bei mineralų. Mokslininkai apskaičiavo, kad dviejuose kiviuose vitamino C yra daugiau nei vidutinio dydžio apelsine. Rausvojoje lašišoje gausu polinesočiųjų riebalų rūgščių ir mineralinių medžiagų, ji padeda pagerinti plaukų, nagų ir odos būklę. Rinkitės prinokusį kivį, vaisiaus plaukeliai turi būti standūs, bet lengvai nulupami.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
258 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rausvosios lašišos skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Išdėliokite duonos riekes ant kepimo skardos, pašaukite jas į orkaitę ir džiovinkite 3-5 minutes.

Žingsnis 2

Rausvosios lašišos skrebučiai Žingsnis 2
Papuoškite skrebučius. Ant skrudintos duonos plonu sluoksniu užtepkite varškės. Į dešinįjį duonos kampą dėkite kivių griežinėlius. Šalia dėkite žuvies griežinėlius šulinėlio forma.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos