Publikavimo data: 2024-06-15
Rausvosios lašišos skrebučiai
Skrudinta duona su rausvąja lašiša ir kiviais - egzotiškas, bet skanus ir sveikas derinys. Kiviai žuviai suteikia malonios rūgštelės ir sultingumo. Vaisiuose gausu cinko, kalio, magnio ir kitų vitaminų bei mineralų. Mokslininkai apskaičiavo, kad dviejuose kiviuose vitamino C yra daugiau nei vidutinio dydžio apelsine. Rausvojoje lašišoje gausu polinesočiųjų riebalų rūgščių ir mineralinių medžiagų, ji padeda pagerinti plaukų, nagų ir odos būklę. Rinkitės prinokusį kivį, vaisiaus plaukeliai turi būti standūs, bet lengvai nulupami.
Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Išdėliokite duonos riekes ant kepimo skardos, pašaukite jas į orkaitę ir džiovinkite 3-5 minutes.
Žingsnis 2
Papuoškite skrebučius. Ant skrudintos duonos plonu sluoksniu užtepkite varškės. Į dešinįjį duonos kampą dėkite kivių griežinėlius. Šalia dėkite žuvies griežinėlius šulinėlio forma.
Kategorijos