Reshti su grietine ir lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Reshti su grietine ir lašiša

Reschti - paprastas ir skanus šveicariškas bulvių patiekalas. Jis beveik panašus į bulvinį koldūną, tačiau turi keletą skirtumų. Dažnai jis papildomas įvairiais priedais: grybais, šonine, sūriu, keptais svogūnais arba lengvai sūdyta žuvimi. Kaip užkandis, garnyras ir savarankiškas patiekalas - reshti visada puikiai tinka.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Reshti su grietine ir lašiša Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir sutarkuokite jas stambia tarka. Pasūdykite ir išspauskite.

Žingsnis 2

Reshti su grietine ir lašiša Žingsnis 2
Supjaustykite žuvį vidutinio storio griežinėliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Susmulkinkite žoleles.

Žingsnis 3

Reshti su grietine ir lašiša Žingsnis 3
Tarkuotas bulves sudėkite į įkaitintą sviestu pateptą nedidelio skersmens keptuvę ir išlyginkite iki vientiso apskritimo. Kepkite iš vienos pusės, kol paruduos. Apverskite, naudodami lėkštę, sumažinkite kaitrą ir kepkite po uždaru dangčiu, kol iškeps.

Žingsnis 4

Reshti su grietine ir lašiša Žingsnis 4
Karštus lakštinius aptepkite grietine, išlyginkite ir papipirinkite. Ant viršaus uždėkite žuvį. Pabarstykite svogūnais ir žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos