Publikavimo data: 2024-04-02
Ridikėliai ir kopūstai
Baltųjų ridikėlių salotos su kopūstais - puikus greito ir lengvo užkandžio variantas. Kopūstus reikėtų pirkti jau susmulkintus, kad sutrumpėtų gaminimo laikas. Salotas geriausia ruošti su baltaisiais ridikėliais (daikonais). Jo skonis švelnesnis nei juodojo ridiko, o naudingomis savybėmis jis nenusileidžia pastarajam. Jei norite, į salotas galite įdėti kitų daržovių, pavyzdžiui, agurkų arba ridikėlių.
Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Pusę raudonojo svogūno supjaustykite plonais griežinėliais. Ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais. Padažui sumaišykite vyno actą, druską, pipirus, alyvuogių aliejų ir šalavijus. Dubenyje sumaišykite kopūstus, ridikėlius ir svogūnus. Supilkite padažą.
Kategorijos