Ridikėliai ir kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Ridikėliai ir kopūstai

Baltųjų ridikėlių salotos su kopūstais - puikus greito ir lengvo užkandžio variantas. Kopūstus reikėtų pirkti jau susmulkintus, kad sutrumpėtų gaminimo laikas. Salotas geriausia ruošti su baltaisiais ridikėliais (daikonais). Jo skonis švelnesnis nei juodojo ridiko, o naudingomis savybėmis jis nenusileidžia pastarajam. Jei norite, į salotas galite įdėti kitų daržovių, pavyzdžiui, agurkų arba ridikėlių.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
101 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ridikėliai ir kopūstai Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Pusę raudonojo svogūno supjaustykite plonais griežinėliais. Ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais. Padažui sumaišykite vyno actą, druską, pipirus, alyvuogių aliejų ir šalavijus. Dubenyje sumaišykite kopūstus, ridikėlius ir svogūnus. Supilkite padažą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos