Rossolnik su perlovka pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Rossolnik su perlovka

Perlinė košė yra viena iš naudingiausių grūdinių kultūrų. Patiekalai su šia koše yra gana sotūs, nes juose yra daug augalinių baltymų. Dėl to galite ilgam pamiršti alkio jausmą. Puikus patiekalas dietos metu. Be to, perlinė košė gerina odos būklę.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Rossolnik su perlovka Žingsnis 1
Kruopščiai nuplaukite mėsą, užpilkite ją vandeniu ir užvirinkite. Nusausinkite. Užpilkite mėsą vandeniu ir užvirinkite. Tada įberkite druskos, pipirų ir lauro lapą. Mėsą virkite apie 40 minučių.

Žingsnis 2

Rossolnik su perlovka Žingsnis 2
Perlines soras nuplaukite, užpilkite vandeniu ir virkite ant vidutinės ugnies apie 30 minučių. Kai perlinės kruopos išvirs, išimkite jas į sietelį ir nuplaukite tekančiu vandeniu.

Žingsnis 3

Rossolnik su perlovka Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūnus bei morkas. Mėsą supjaustykite gabalėliais.

Žingsnis 4

Rossolnik su perlovka Žingsnis 4
Supjaustykite agurkus šiaudeliais, perkelkite į keptuvę, supilkite 300 ml sultinio ir užvirinkite. Įdėkite mėsą, tada bulves, suberkite svogūnus ir morkas, sudėkite perlines kruopas. Virkite kelias minutes, tada perkelkite agurkus į puodą ir virkite rassolnik dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, rassolnik, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, sala, pietūs, morkų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, rassolnik su perlu, sriubos su perlu, sriubos su perlu, sriubos su marinuotais agurkais, sriubos su pomidorų pasta, rassolnik su marinuotais agurkais

Kategorijos