Publikavimo data: 2024-06-09
Rossolnik su perlovka
Perlinė košė yra viena iš naudingiausių grūdinių kultūrų. Patiekalai su šia koše yra gana sotūs, nes juose yra daug augalinių baltymų. Dėl to galite ilgam pamiršti alkio jausmą. Puikus patiekalas dietos metu. Be to, perlinė košė gerina odos būklę.
Žingsnis 1
Kruopščiai nuplaukite mėsą, užpilkite ją vandeniu ir užvirinkite. Nusausinkite. Užpilkite mėsą vandeniu ir užvirinkite. Tada įberkite druskos, pipirų ir lauro lapą. Mėsą virkite apie 40 minučių.
Žingsnis 2
Perlines soras nuplaukite, užpilkite vandeniu ir virkite ant vidutinės ugnies apie 30 minučių. Kai perlinės kruopos išvirs, išimkite jas į sietelį ir nuplaukite tekančiu vandeniu.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūnus bei morkas. Mėsą supjaustykite gabalėliais.
Žingsnis 4
Supjaustykite agurkus šiaudeliais, perkelkite į keptuvę, supilkite 300 ml sultinio ir užvirinkite. Įdėkite mėsą, tada bulves, suberkite svogūnus ir morkas, sudėkite perlines kruopas. Virkite kelias minutes, tada perkelkite agurkus į puodą ir virkite rassolnik dar 10 minučių.
Kategorijos