"Rožės" iš mėsos arba tinginių koldūnų. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

"Rožės" iš mėsos arba tinginių koldūnų.

Skanus tinginių koldūnų su mėsa receptas. Patiekalas patinka visai šeimai.
Gaminimo laikas
93 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Iš miltų, kiaušinio, vandens ir druskos išminkykite tešlą, panašią į koldūnų.

Žingsnis 2

Įdarui pakepinkite svogūnus su pomidorų pasta ir prieskoniais.

Žingsnis 3

"Rožės" iš mėsos arba tinginių koldūnų. Žingsnis 3
Iškočiokite tešlą ir sudėkite ant jos maltą mėsą. Suvyniokite tešlą ir perpjaukite skersai.

Žingsnis 4

Sudėkite rožes į formą ir užpilkite jas įdaru. Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje apie 45 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos