Rozmarino kotletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Rozmarino kotletas

Rozmarinas yra klasikinių prieskonių mišinių "Provanso žolelės" ir "bouquet garni" dalis. Šis prieskonis laikomas universaliu prieskoniu. Jo šiek tiek kartokas skonis primena estragoną (estragoną). Rozmarinas labai gerai dera su kitomis prieskoninėmis žolelėmis: petražolėmis, čiobreliais, kadagiais. Jei po ranka neturite rozmarino, galite jį pakeisti mėtomis arba mairūnais. Kulinarai šio prieskonio dažnai deda į mėsos ir žuvies patiekalus. Šis prieskonis labai gerai paryškins kiaulienos kotletų skonį.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.39/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rozmarino kotletas Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Sumaišykite sojų padažą, vandenį, cukrų ir rozmariną. Patogumo dėlei cukrų ir rozmariną supilkite į polietileninį maišelį ir supilkite sojų padažą bei vandenį. Sudėkite kiaulienos gabalėlius į marinatą. Maišelį užriškite ir suplakite. Palikite šaldytuve 3 valandoms, kad marinuotųsi.

Žingsnis 2

Rozmarino kotletas Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Keptuvę statykite ant didelės ugnies. Paviršių patepkite augaliniu aliejumi ir įkaitinkite. Sudėkite mėsą į keptuvę ir kepkite kotletus maždaug po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos