Rudens daržovių troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Rudens daržovių troškinys

Šis receptas - iš kasdienio gyvenimo. Troškinį lengva paruošti, o pats patiekalas yra skanus. Jis ypač populiarus rudenį, kai yra šviežių daržovių sezonas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
41 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Rudens daržovių troškinys Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus ir išskirstykite brokolius žiedynais.

Žingsnis 2

Rudens daržovių troškinys Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną ir česnaką, sutarkuokite morkas.

Žingsnis 3

Rudens daržovių troškinys Žingsnis 3
Cukiniją ir bulves supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 4

Puodą gausiai patepkite aliejumi ir sudėkite abiejų rūšių kopūstus, cukinijas ir bulves. Kepkite maišydami ant silpnos ugnies, uždenkite dangčiu.

Žingsnis 5

Rudens daržovių troškinys Žingsnis 5
Keptuvėje pakepinkite morkas ir svogūnus.

Žingsnis 6

Rudens daržovių troškinys Žingsnis 6
Kai daržovės bus beveik minkštos, sudėkite kepsnį ir česnaką ir troškinkite dar 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kalakutienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, troškinys, be bendrų alergenų, receptų knyga, troškinys su bulvėmis, vakarienė su bulvėmis, kalakutienos troškinys

Kategorijos