Publikavimo data: 2024-06-22
Rudi įdaryti blynai su mėsa
Raudonieji blynai su mėsos įdaru - tai dar viena klasikinių blynų rūšis. Visiems nuo vaikystės pažįstami klasikiniai minkšti ir aromatingi blyneliai su sultinga malta mėsa, kepti su svogūnais ir prieskoniais, puikiai papildys jūsų pusryčių ar bet kokio kito valgio stalą.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite cukrų ir kiaušinius. Supilkite pieną ir augalinį aliejų. Plaktuvu išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Nuolat maišydami, kad nesusidarytų gumuliukų, suberkite persijotus miltus ir sodą. Maišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus. Kepkite blynus, kol jie iš abiejų pusių taps auksiniai.
Žingsnis 4
Paruoškite faršą. Mėsą pertrinkite per mėsmalę. Kepkite ant riebalais pateptos keptuvės. Nulupkite svogūną nuo lukšto ir supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į mėsą. Galiausiai sudėkite prieskonius. Kepkite mėsą, kol lengvai apskrus.
Žingsnis 5
Įdarą šaukštu dėkite ant blynų. Susukite blyną į ritinėlį ir atidėkite į šalį. Apkepkite suktinukus iš abiejų pusių, kad apskrustų.
Kategorijos