Rudi įdaryti blynai su mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Rudi įdaryti blynai su mėsa

Raudonieji blynai su mėsos įdaru - tai dar viena klasikinių blynų rūšis. Visiems nuo vaikystės pažįstami klasikiniai minkšti ir aromatingi blyneliai su sultinga malta mėsa, kepti su svogūnais ir prieskoniais, puikiai papildys jūsų pusryčių ar bet kokio kito valgio stalą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rudi įdaryti blynai su mėsa Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite cukrų ir kiaušinius. Supilkite pieną ir augalinį aliejų. Plaktuvu išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Rudi įdaryti blynai su mėsa Žingsnis 2
Nuolat maišydami, kad nesusidarytų gumuliukų, suberkite persijotus miltus ir sodą. Maišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Rudi įdaryti blynai su mėsa Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus. Kepkite blynus, kol jie iš abiejų pusių taps auksiniai.

Žingsnis 4

Rudi įdaryti blynai su mėsa Žingsnis 4
Paruoškite faršą. Mėsą pertrinkite per mėsmalę. Kepkite ant riebalais pateptos keptuvės. Nulupkite svogūną nuo lukšto ir supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į mėsą. Galiausiai sudėkite prieskonius. Kepkite mėsą, kol lengvai apskrus.

Žingsnis 5

Rudi įdaryti blynai su mėsa Žingsnis 5
Įdarą šaukštu dėkite ant blynų. Susukite blyną į ritinėlį ir atidėkite į šalį. Apkepkite suktinukus iš abiejų pusių, kad apskrustų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos