Rūgšti pieno sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Rūgšti pieno sriuba

Tokią lengvą ir sveiką sriubą galima valgyti ir šaltą, ir šiltą.
Gaminimo laikas
91 min.
Laikas virtuvėje
41 min.
Kalorijos
64 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Rūgšti pieno sriuba Žingsnis 1
Sumaišykite dzavarą (kviečius) ir miltus, sudėkite matsuną ir grietinę, gerai išmaišykite plakikliu.

Žingsnis 2

Palaipsniui supilkite vandenį ir kaitinkite ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 3

Kai kviečiai išvirs, suberkite salierus ir virkite dar 10 minučių.

Žingsnis 4

Rūgšti pieno sriuba Žingsnis 4
Sudėkite svogūnus, druską ir virkite dar 10-15 minučių.

Žingsnis 5

Rūgšti pieno sriuba Žingsnis 5
Pabaigoje įdėkite smulkiai supjaustytos šviežios kalendros ir truputį sviesto, išjunkite ugnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su vištiena, sriubos, paprastos, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, sriuba su mėsos kukuliais, receptų knyga, sriubos su malta vištiena

Kategorijos