Publikavimo data: 2025-08-19
Rūgštynių sriuba ant briedžio sultinio
Labai naudingas receptas toms, kurių vyrai yra medžiotojai.
Žingsnis 1
Nuplaukite briedžio mėsą ir kaulus nuo purvo, supilkite vandenį į puodą, sudėkite mėsą ir pastatykite ant ugnies. Po 20 minučių virimo mėsą išimkite, išpilkite sultinį, dar kartą nuplaukite, užpilkite švariu vandeniu ir pusvalandžiui pastatykite ant ugnies.
Žingsnis 2
Tuo tarpu nulupkite ir susmulkinkite svogūną.
Žingsnis 3
Nulupkite ir sutarkuokite morkas, apkepkite augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite kepimo mišinį į sultinį ir virkite dar 10 minučių.
Žingsnis 4
Nulupkite ir supjaustykite bulves, virkite dar 10 minučių.
Žingsnis 5
Supjaustykite rūgštynes juostelėmis. Sudėkite į sriubą ir virkite 10 minučių.
Žingsnis 6
Kiaušinius suplakite plaktuvu, plona srovele supilkite į sriubą, išmaišykite. Pagardinkite druska ir prieskoniais. Virkite 5 minutes. Sriuba paruošta.
Kategorijos