Rūgštynių sriuba ant briedžio sultinio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Rūgštynių sriuba ant briedžio sultinio

Labai naudingas receptas toms, kurių vyrai yra medžiotojai.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
28 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Rūgštynių sriuba ant briedžio sultinio Žingsnis 1
Nuplaukite briedžio mėsą ir kaulus nuo purvo, supilkite vandenį į puodą, sudėkite mėsą ir pastatykite ant ugnies. Po 20 minučių virimo mėsą išimkite, išpilkite sultinį, dar kartą nuplaukite, užpilkite švariu vandeniu ir pusvalandžiui pastatykite ant ugnies.

Žingsnis 2

Rūgštynių sriuba ant briedžio sultinio Žingsnis 2
Tuo tarpu nulupkite ir susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 3

Rūgštynių sriuba ant briedžio sultinio Žingsnis 3
Nulupkite ir sutarkuokite morkas, apkepkite augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite kepimo mišinį į sultinį ir virkite dar 10 minučių.

Žingsnis 4

Rūgštynių sriuba ant briedžio sultinio Žingsnis 4
Nulupkite ir supjaustykite bulves, virkite dar 10 minučių.

Žingsnis 5

Rūgštynių sriuba ant briedžio sultinio Žingsnis 5
Supjaustykite rūgštynes juostelėmis. Sudėkite į sriubą ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 6

Rūgštynių sriuba ant briedžio sultinio Žingsnis 6
Kiaušinius suplakite plaktuvu, plona srovele supilkite į sriubą, išmaišykite. Pagardinkite druska ir prieskoniais. Virkite 5 minutes. Sriuba paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su kiauliena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, šurpa su kiauliena, sriubos su kiaulienos šonkauliais, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su kiauliena

Kategorijos