Publikavimo data: 2025-08-19
Rūgštynių sriuba "Zelenushka"
Lengvai pagaminama rūgšti sriuba.
Žingsnis 1
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais, sudėkite į puodą su vandeniu ir užvirkite.
Žingsnis 2
Kol bulvės verda, kitoje keptuvėje virkite vištienos šlaunelę, kol ji bus pusiau išvirusi.
Žingsnis 3
Pusiau išvirtą mėsą šiek tiek atvėsinkite, supjaustykite ir sudėkite į bulves.
Žingsnis 4
Į puodą su bulvėmis ir kumpiu (viską turiu užšaldytą) sudėkite svogūnus, morkas ir rūgštynes. Jei nešaldytos, susmulkinkite rūgštynes mažais kubeliais, svogūnus supjaustykite kubeliais, o morkas sutarkuokite. Prieš dėdami į sriubą svogūnus ir morkas pakepinkite keptuvėje. Virkite 15 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 5
Kol sriuba verda, atskirai išvirkite kiaušinius, kol suminkštės.
Kategorijos