Rūgštynių sriuba "Zelenushka" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Rūgštynių sriuba "Zelenushka"

Lengvai pagaminama rūgšti sriuba.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
24 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Rūgštynių sriuba "Zelenushka" Žingsnis 1
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais, sudėkite į puodą su vandeniu ir užvirkite.

Žingsnis 2

Rūgštynių sriuba "Zelenushka" Žingsnis 2
Kol bulvės verda, kitoje keptuvėje virkite vištienos šlaunelę, kol ji bus pusiau išvirusi.

Žingsnis 3

Rūgštynių sriuba "Zelenushka" Žingsnis 3
Pusiau išvirtą mėsą šiek tiek atvėsinkite, supjaustykite ir sudėkite į bulves.

Žingsnis 4

Rūgštynių sriuba "Zelenushka" Žingsnis 4
Į puodą su bulvėmis ir kumpiu (viską turiu užšaldytą) sudėkite svogūnus, morkas ir rūgštynes. Jei nešaldytos, susmulkinkite rūgštynes mažais kubeliais, svogūnus supjaustykite kubeliais, o morkas sutarkuokite. Prieš dėdami į sriubą svogūnus ir morkas pakepinkite keptuvėje. Virkite 15 minučių, kol suminkštės.

Žingsnis 5

Rūgštynių sriuba "Zelenushka" Žingsnis 5
Kol sriuba verda, atskirai išvirkite kiaušinius, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su vištiena, sriubos, paprastos, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, sriuba su mėsos kukuliais, receptų knyga, sriubos su malta vištiena

Kategorijos