Rūkyti šonkauliukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Rūkyti šonkauliukai

Jei nėra galimybės išvykti į kaimą ar gamtą, galite įsigyti nerūdijančio plieno rūkyklą, kuri puikiai tinka miesto butui. Visi dūmai specialia žarna išeis į gatvę, o namuose liks gardus rūkytos kiaulienos kvapas. Belieka tik išsirinkti tinkamus šonkauliukus su ne per daug riebalų, o kitu atveju šonkauliukų rūkymo namuose receptas yra labai paprastas ir nesudėtingas.
Gaminimo laikas
600 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rūkyti šonkauliukai Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Į puodą supilkite vandenį, įberkite 2 valgomuosius šaukštus druskos ir užkaiskite ant viryklės. Kai tik vanduo užvirs, sudėkite visus ingredientus, išskyrus šonkauliukus. Palikite virti apie 5-7 minutes. Tada užpilkite marinatą ant mėsos, uždenkite dangčiu, ant viršaus užspausdami šiek tiek svorio. Padėkite į šaldytuvą 8 valandoms.

Žingsnis 2

Rūkyti šonkauliukai Žingsnis 2
Išrūkykite šonkauliukus. Dėdami mėsą į rūkyklą įsitikinkite, kad tarp gabalėlių yra šiek tiek vietos. Rūkykite šonkauliukus 1 valandą 120 °C temperatūroje. Paskui leiskite jiems dar 40-60 minučių vėdintis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos