Publikavimo data: 2025-08-17
Rūkyto sūrio koldūnai
Skanūs ir sultingi kepsneliai, kurie yra storesni nei kotletai, todėl išlaiko sultingumą.
Žingsnis 1
Sutrinkite duoną į trupinius. Sudėkite į maltą mėsą.
Žingsnis 2
Sutarkuokite sūrį. Dėkite jį ant maltos mėsos.
Žingsnis 3
Nulupkite ir sutarkuokite svogūną, suberkite jį į maltą mėsą ir sūrį.
Žingsnis 4
Įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 5
Kruopščiai išminkykite visus ingredientus rankomis.
Žingsnis 6
Formuokite storus apvalius maždaug 4 cm aukščio plokščius koldūnus.
Žingsnis 7
Koldūnus kepkite aliejuje ant didelės ugnies iš abiejų pusių po 2 minutes. Supilkite stiklinę vandens ir troškinkite 20 minučių.
Kategorijos