Rūkytos kiaulės ausys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Rūkytos kiaulės ausys

Rūkytos kiaulės ausys - vienas populiariausių alaus užkandžių. Rūkydami patys gaunate natūralų produktą be kenksmingų priedų. Paprastas kiaulių ausų rūkymo receptas nepareikalaus ypatingo darbo ir patirties. Norint gauti apetitą žadinantį ir pikantišką skanėstą, pakanka laikytis žingsnis po žingsnio pateiktų nurodymų. Jums reikės mažiausiai produktų: kiaulių ausų, svogūnų, česnakų, sojų padažo ir prieskonių.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rūkytos kiaulės ausys Žingsnis 1
Išvirkite kiaulių ausis. Išmirkytas kiaulių ausis sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Užvirkite ir išjunkite dujinį degiklį. Sudėkite lauro lapą, sojų padažą, smulkiai supjaustytą česnaką, pipirų grūdelius, krapus, druską ir nuluptą svogūną. Paragaukite sultinio, jis turi būti gana sūrus. Virkite 1 valandą, tada leiskite kiaulių ausims atvėsti.

Žingsnis 2

Rūkytos kiaulės ausys Žingsnis 2
Rūkykite ausis. Išvirusias ir atvėsusias ausis sudėkite į rūkyklą. Atsargiai sudėkite ausis ant padėklo, patepkite aliejumi, uždenkite dangčiu ir padėkite ant kaitros. Kiaulių ausis rūkykite ant vidutinės ugnies apie 35-40 minučių. Išrūkytas ausis palikite 3 valandoms atvėsti, kad tolygiai pasiskirstytų dūmo aromatai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos