Rusiškas pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Rusiškas pjaustymas

Labai skani mėsa.
Gaminimo laikas
59 min.
Laikas virtuvėje
59 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Rusiškas pjaustymas Žingsnis 1
Paruoškite maistą.

Žingsnis 2

Rusiškas pjaustymas Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite proporcingais gabalėliais. Apšlakstykite, pabarstykite druska, pipirais, įtrinkite prieskoniais ir česnaku.

Žingsnis 3

Rusiškas pjaustymas Žingsnis 3
Apvoliokite miltuose ir dėkite į aliejumi pateptą keptuvę (bet kokiu aliejumi).

Žingsnis 4

Rusiškas pjaustymas Žingsnis 4
Kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos, sumažinkite dujų kiekį ir uždengę dangčiu kepkite apie 15 minučių. Tada įpilkite truputį vandens, viskas užverda ir supilkite kefyrą (galite rauginti, majonezą, grietinę), įberkite truputį druskos.

Žingsnis 5

Rusiškas pjaustymas Žingsnis 5
Troškinkite dar 10 minučių.

Žingsnis 6

Rusiškas pjaustymas Žingsnis 6
Pabarstykite krapais, petražolėmis. Patiekite į stalą, galima patiekti su garnyru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė, vištienos kotletai

Kategorijos