Publikavimo data: 2025-08-19
Rusiškas pjaustymas
Labai skani mėsa.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite proporcingais gabalėliais. Apšlakstykite, pabarstykite druska, pipirais, įtrinkite prieskoniais ir česnaku.
Žingsnis 3
Apvoliokite miltuose ir dėkite į aliejumi pateptą keptuvę (bet kokiu aliejumi).
Žingsnis 4
Kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos, sumažinkite dujų kiekį ir uždengę dangčiu kepkite apie 15 minučių. Tada įpilkite truputį vandens, viskas užverda ir supilkite kefyrą (galite rauginti, majonezą, grietinę), įberkite truputį druskos.
Žingsnis 5
Troškinkite dar 10 minučių.
Žingsnis 6
Pabarstykite krapais, petražolėmis. Patiekite į stalą, galima patiekti su garnyru.
Kategorijos