Rusiški barščiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Rusiški barščiai

Rusiški barščiai yra tradicinis pirmasis mūsų šalies gyventojų patiekalas. Ši sriuba turi būti soti ir soti, todėl rinkitės mėsą su kaulais. Kad išsaugotumėte ryškią spalvą, burokėlius kepkite tik pačioje virimo pabaigoje. Paruošti barščiai dera su grietine, žolelėmis ir česnakiniais skrebučiais.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rusiški barščiai Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į puodą, užpilkite vandeniu ir padėkite ant viryklės, kad užvirtų. Į sultinį galite įdėti lauro lapą, pusę svogūno ir nedidelę morką - jis bus skanesnis. Užvirus, sumažinkite ugnį iki silpnos virimo temperatūros.

Žingsnis 2

Rusiški barščiai Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstus, o bulves supjaustykite kubeliais arba šiaudeliais.

Žingsnis 3

Rusiški barščiai Žingsnis 3
Į sultinį sudėkite supjaustytus kopūstus ir griežinėliais supjaustytas bulves.

Žingsnis 4

Rusiški barščiai Žingsnis 4
Morkas ir burokėlius sutarkuokite arba smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 5

Rusiški barščiai Žingsnis 5
Svogūnus supjaustykite taip, kaip paprastai pjaustote karštuose patiekaluose, pomidorus supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 6

Rusiški barščiai Žingsnis 6
Keptuvę statykite ant vidutinės ugnies, supilkite augalinį aliejų. Kai jis įkais, sudėkite burokėlius ir morkas.

Žingsnis 7

Rusiški barščiai Žingsnis 7
Išmaišykite daržoves ir sudėkite svogūnus bei pomidorus.

Žingsnis 8

Rusiški barščiai Žingsnis 8
Kepkite daržoves, kol jos suminkštės ir taps maždaug vienodos spalvos. Nepamirškite reguliariai maišyti.

Žingsnis 9

Rusiški barščiai Žingsnis 9
Kai daržovės bus paruoštos, perkelkite jas į puodą, kuriame virė mėsa, kopūstai ir bulvės. Virkite dar 15-20 minučių.

Žingsnis 10

Rusiški barščiai Žingsnis 10
Įdėkite džiovintų arba šviežių žolelių, druskos, įberkite kelis žirnelius juodųjų pipirų ir virkite dar 5-10 minučių. Pagal skonį patikrinkite, ar sriuba paruošta, ir išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos