Publikavimo data: 2025-08-17
Rusiško stiliaus antis su bulvėmis orkaitėje
Patiekalą labai lengva paruošti ir jis būna skanus.
Žingsnis 1
Iš 3 litrų vandens palikite maždaug 0,5 puodelio vandens. Likusį vandenį užkaiskite ant ugnies, sudėkite antį ir druską.
Žingsnis 2
Virkite, kol bus paruoštas.
Žingsnis 3
Nulupkite bulves ir perpjaukite jas per pusę.
Žingsnis 4
Paruoškite padažą: sutarkuokite česnaką, sudėkite grietinę, aliejų, 0,5 puodelio vandens ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Kepimo skardą išklokite folija ir išdėliokite antį bei bulves.
Žingsnis 6
Supilkite padažą, suberkite prieskonius, druską ir išmaišykite.
Žingsnis 7
Uždenkite foliją ir 40 min. pašaukite į iki 250 laipsnių įkaitintą orkaitę, tada nuimkite foliją ir sumažinkite kepsninės temperatūrą iki 200 laipsnių.
Žingsnis 8
Kepkite, kol iškeps.
Kategorijos