Rusiško stiliaus antis su bulvėmis orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Rusiško stiliaus antis su bulvėmis orkaitėje

Patiekalą labai lengva paruošti ir jis būna skanus.
Gaminimo laikas
135 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
58 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Rusiško stiliaus antis su bulvėmis orkaitėje Žingsnis 1
Iš 3 litrų vandens palikite maždaug 0,5 puodelio vandens. Likusį vandenį užkaiskite ant ugnies, sudėkite antį ir druską.

Žingsnis 2

Rusiško stiliaus antis su bulvėmis orkaitėje Žingsnis 2
Virkite, kol bus paruoštas.

Žingsnis 3

Rusiško stiliaus antis su bulvėmis orkaitėje Žingsnis 3
Nulupkite bulves ir perpjaukite jas per pusę.

Žingsnis 4

Rusiško stiliaus antis su bulvėmis orkaitėje Žingsnis 4
Paruoškite padažą: sutarkuokite česnaką, sudėkite grietinę, aliejų, 0,5 puodelio vandens ir išmaišykite.

Žingsnis 5

Rusiško stiliaus antis su bulvėmis orkaitėje Žingsnis 5
Kepimo skardą išklokite folija ir išdėliokite antį bei bulves.

Žingsnis 6

Rusiško stiliaus antis su bulvėmis orkaitėje Žingsnis 6
Supilkite padažą, suberkite prieskonius, druską ir išmaišykite.

Žingsnis 7

Rusiško stiliaus antis su bulvėmis orkaitėje Žingsnis 7
Uždenkite foliją ir 40 min. pašaukite į iki 250 laipsnių įkaitintą orkaitę, tada nuimkite foliją ir sumažinkite kepsninės temperatūrą iki 200 laipsnių.

Žingsnis 8

Rusiško stiliaus antis su bulvėmis orkaitėje Žingsnis 8
Kepkite, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, anties patiekalai, įspūdingas receptas, sala, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos