Publikavimo data: 2025-08-18
Rusiško stiliaus kotletai
Receptas yra paprastas, nebrangus ir gaminamas iš šaldytuve turimų produktų. Mėsa yra labai skani ir labai minkšta, tirpsta burnoje, tiesiogine to žodžio prasme!
Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus. Mėsą supjaustykite proporcingais gabalėliais.
Žingsnis 2
Apskrudinkite kiaulieną. Kiekvieną pusę pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais ir česnaku.
Žingsnis 3
Tada apvoliokite miltuose ir dėkite į įkaitintą, aliejumi pateptą keptuvę.
Žingsnis 4
Kepkite kiekvieną pusę, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Tada įpilkite šiek tiek vandens ir virkite 20 minučių ant silpnos ugnies.
Žingsnis 6
Sultinį šiek tiek pasūdykite. Supilkite kefyrą (galima pakeisti pienu arba majonezu) ir virkite dar 5 minutes.
Žingsnis 7
Į spurgas įberkite krapų, petražolių pagal pageidavimą. Mėsa paruošta. Galite patiekti į stalą kaip atskirą patiekalą arba patiekti su garnyru ar daržovėmis. Gero apetito!
Kategorijos