Ryškiaspalvės įdarytos turkiškos paprikos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Ryškiaspalvės įdarytos turkiškos paprikos

Daugelyje pasaulio virtuvių yra įdarytų daržovių receptų. Mums vienas iš labiausiai žinomų yra įdarytų paprikų receptas. Tačiau šiandien nutolsime nuo tradicinio recepto ir pagaminsime jį turkišku stiliumi. Ten šis patiekalas ruošiamas šiek tiek kitaip. Pagrindinis skirtumas - paprikų pjaustymo būdas ir vietinių prieskonių naudojimas. Gaunasi labai sultingas, kvapnus, skanus ir ryškus patiekalas, galintis papuošti net šventinį stalą. Privalote jo paragauti!
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.03/5 (40 bal.)

Žingsnis 1

Ryškiaspalvės įdarytos turkiškos paprikos Žingsnis 1
Į paruoštą maltą mėsą sudėkite vieną smulkintą svogūną. Įberkite pipirų, druskos ir visų prieskonių. Viską gerai išmaišykite ir šiuo mišiniu pripildykite paprikų puseles.

Žingsnis 2

Ryškiaspalvės įdarytos turkiškos paprikos Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje apkepkite svogūną iki auksinės spalvos, sudėkite pomidorus, druską, pipirus, česnaką ir cukrų. Išmaišykite ir troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Ryškiaspalvės įdarytos turkiškos paprikos Žingsnis 3
Sudėkite įdarytas paprikas į keptuvę su padažu. Įpilkite 1 litrą vandens ir uždengę dangčiu troškinkite pusantros valandos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos