Ryškios Cezario salotos su vištiena, Pekino kopūstais ir skrebučiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Ryškios Cezario salotos su vištiena, Pekino kopūstais ir skrebučiais

Cezario salotos šioje versijoje pasirodo ne tik skanios, bet ir gražios išvaizdos. Toks patiekalas visai tinka šventiniam stalui ir jį papuošti ryškiomis spalvomis, subtiliai pabarstyti parmezanu. Nors sudėtyje yra majonezo, tačiau jo nėra daug, be to, kiti ingredientai padengs padažo riebumą ir papildys jį skaidulinėmis medžiagomis bei svarbiais vitaminais ir mineralais. Beje, vietoj baltos duonos džiūvėsėlių galima naudoti sėlenas arba viso grūdo duoną.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryškios Cezario salotos su vištiena, Pekino kopūstais ir skrebučiais Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite stambiais gabalais, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir pabarstykite prieskoniais. Kepkite augaliniame aliejuje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės. Palikite mėsą 10 minučių kepti uždengtą dangčiu.

Žingsnis 2

Ryškios Cezario salotos su vištiena, Pekino kopūstais ir skrebučiais Žingsnis 2
Supjaustykite duoną kubeliais ir kartu su česnakais sudėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Džiovinkite 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Ryškios Cezario salotos su vištiena, Pekino kopūstais ir skrebučiais Žingsnis 3
Padažui į dubenį sudėkite grietinę, majonezą, pusės citrinos sultis, sojų padažą, pipirus ir smulkintą česnaką. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Ryškios Cezario salotos su vištiena, Pekino kopūstais ir skrebučiais Žingsnis 4
Pekino kopūstus ir mėsą supjaustykite dideliais gabalais. Sudėkite juos į gilų dubenį, supilkite padažą ir išmaišykite. Ant viršaus suberkite pjaustytus pomidorus ir džiūvėsėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos