Publikavimo data: 2024-10-12
Ryškios Cezario salotos su vištiena, Pekino kopūstais ir skrebučiais
Cezario salotos šioje versijoje pasirodo ne tik skanios, bet ir gražios išvaizdos. Toks patiekalas visai tinka šventiniam stalui ir jį papuošti ryškiomis spalvomis, subtiliai pabarstyti parmezanu. Nors sudėtyje yra majonezo, tačiau jo nėra daug, be to, kiti ingredientai padengs padažo riebumą ir papildys jį skaidulinėmis medžiagomis bei svarbiais vitaminais ir mineralais. Beje, vietoj baltos duonos džiūvėsėlių galima naudoti sėlenas arba viso grūdo duoną.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite stambiais gabalais, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir pabarstykite prieskoniais. Kepkite augaliniame aliejuje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės. Palikite mėsą 10 minučių kepti uždengtą dangčiu.
Žingsnis 2
Supjaustykite duoną kubeliais ir kartu su česnakais sudėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Džiovinkite 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Padažui į dubenį sudėkite grietinę, majonezą, pusės citrinos sultis, sojų padažą, pipirus ir smulkintą česnaką. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Pekino kopūstus ir mėsą supjaustykite dideliais gabalais. Sudėkite juos į gilų dubenį, supilkite padažą ir išmaišykite. Ant viršaus suberkite pjaustytus pomidorus ir džiūvėsėlius.
Kategorijos