Ryškios jūros gėrybių salotos su daržovėmis ir prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Ryškios jūros gėrybių salotos su daržovėmis ir prieskoniais

Jūros gėrybių vartojimas užtikrina sveikatą, o to pavyzdys - Japonija ir kitos šalys, kurių gyventojų mityboje vyrauja jūros gėrybių patiekalai. Pateiktos salotos taip pat yra ilgaamžių patiekalas, nes jose naudojamos vertingiausios jūros dovanos - krevetės, aštuonkojai, midijos. Jos puikiai dera su kitais ne mažiau naudingais ingredientais - kiaušiniais, alyvuogėmis, pomidorais, citrina, medumi, alyvuogių aliejumi. Visa tai suteikia skonį ir aromatą bei gerai veikia sveikatą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryškios jūros gėrybių salotos su daržovėmis ir prieskoniais Žingsnis 1
Krevetes virkite 1-2 minutes. Agurkus supjaustykite griežinėliais, o pomidorus - kubeliais arba griežinėliais. Kiaušinius stambiai supjaustykite į 4 dalis.

Žingsnis 2

Ryškios jūros gėrybių salotos su daržovėmis ir prieskoniais Žingsnis 2
Dubenėlyje sumaišykite medų, citrinos sultis ir alyvuogių aliejų, kad pagamintumėte padažą. Salotų dubenyje sumaišykite visus ingredientus ir užpilkite padažu. Supjaustykite svogūną ir pabarstykite juo salotas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos