Publikavimo data: 2024-05-26
Ryškios rukolos salotos su jūros gėrybėmis
Jūros gėrybių rukola salotos yra ne tik skanus patiekalas, bet ir turtingas savybėmis. Daug vitaminų ir mineralų yra pačiuose jūros gyvūnuose, o rukola yra sveikiausių lapinių žalumynų sąrašo viršuje. Šios salotos sujungia galingus biologiškai aktyvius komponentus, kurie vadinami paprastai - skanios salotos, o jas paruošti lengva ir greita.
Žingsnis 1
Vyšnias perpjaukite pusiau, o svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Sudėkite riešutus į sausą keptuvę ir paskrudinkite. Išimkite jūros gėrybes iš stiklainio, aliejų pasilikite.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Visas daržoves ir prieskonines žoleles išdėliokite lėkštėje. Pirmiausia sudėkite rukolą, tada pomidorus, po to svogūnus ir jūros gėrybes. Pagal skonį pabarstykite pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis ir balzaminiu actu. Išdėliokite bazilikų lapelius.
Kategorijos