Ryškios salotos su kukurūzais ir ridikėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Ryškios salotos su kukurūzais ir ridikėliais

Salotos su kukurūzais, ridikėliais ir grybais būna ryškios, skanios ir traškios. Grybai pakepinami su svogūnais, todėl salotos įgauna patrauklų skonį. Kukurūzų grūdai patiekalui suteikia saldumo, ridikėlių griežinėliai - malonaus traškesio, o žalumynai - gaivių natų. Salotoms pagardinti pageidautina naudoti alyvuogių arba linų sėmenų aliejų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
104 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Ryškios salotos su kukurūzais ir ridikėliais Žingsnis 1
Apkepkite svogūnus ir grybus. Į keptuvę įpilkite 2 valgomuosius šaukštus aliejaus, įkaitinkite ir kepkite svogūnus apie 5 minutes. Pievagrybius supjaustykite juostelėmis ir nusiųskite prie svogūnų. Kepkite, kol išgaruos skystis.

Žingsnis 2

Ryškios salotos su kukurūzais ir ridikėliais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite paruoštus ingredientus: keptus grybus ir svogūnus, ridikėlius, krapus ir kiaušinius. Iš kukurūzų nusausinkite skystį, grūdus sudėkite į likusius produktus. Pagal skonį pasūdykite. Salotas užpilkite likusiu augaliniu aliejumi ir garstyčiomis. Švelniai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos