Publikavimo data: 2024-06-16
Ryškus bulguras su daržovėmis ir prieskoniais
Bulgur namų virtuvėje nėra per daug paplitusios kruopos, ir veltui. Šis produktas vadinamas virškinamojo trakto ruošiniu. Jame yra maistinių skaidulų, kurios, sugerdamos skysčių perteklių, šalina toksinus ir toksinus, todėl bulguro košė tikrai reikalinga mitybos racione. Šiame recepte ji verdama kartu su daržovėmis, aromatiniais prieskoniais, todėl gauna papildomos naudos. Be kita ko, tokį patiekalą galima gerai įtraukti į vegetarų mitybos planą.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, o morkas sutarkuokite. Gilioje keptuvėje 3 minutes pakepinkite svogūnus, tada sudėkite morkas ir kepkite tiek pat laiko.
Žingsnis 2
Česnaką išspauskite per presą, pomidorus supjaustykite smulkiais kubeliais ir suberkite į keptuvę. Išmaišykite ir troškinkite 3-5 minutes.
Žingsnis 3
Sudėkite išbrinkusį bulgurą į keptuvę ir uždengę dangčiu 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies. Pabaigoje suberkite smulkintas petražoles ir išmaišykite.
Kategorijos