Žingsnis 1
Apkepkite žalumynus ir ryžius. Giliame puode storu dugnu ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Nuolat maišydami 1-2 minutes pakepinkite žaliuosius svogūnus. Supilkite į keptuvę ryžius ir kepkite dar 2-3 minutes, nuolat maišydami, kad ryžiai visiškai apsemtų aliejų.
Žingsnis 2
Išvirkite ryžius. Karštą vištienos sultinį supilkite į puodą su ryžiais ir žolelėmis. Įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir išmaišykite. Į puodą suberkite žievelę ir citrinos sultis ir išmaišykite. Užvirinkite ryžius, sumažinkite ugnį, uždenkite ir virkite apie 20 minučių, kol ryžiai sugers visą sultinį ir suminkštės. Nukelkite puodą nuo ugnies ir palikite ryžius 10-15 minučių.