Ryžiai su triušiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Ryžiai su triušiena

Triušiena yra įdomaus ir malonaus skonio. Ji vertinama dėl didelio baltymų kiekio. Maisto gaminimo receptų pakanka gastronomijos platybėse. Labiausiai mėgstama kepta ir troškinta mėsa. Triušieną sunku supainioti su bet kokia kita, ji papildo bet kokį patiekalą, kuriame naudojama, ir suteikia pikantiškumo.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžiai su triušiena Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną kubeliais, supilkite saulėgrąžų aliejų į puodą ir kepkite svogūną, kol taps auksinis.

Žingsnis 2

Ryžiai su triušiena Žingsnis 2
Šalia svogūnų suberkite ryžius ir kepkite 10 minučių. Tada supilkite du puodelius vandens ir pomidorų sultis. Troškinkite, kol išvirs, supjaustykite medžioklės dešreles ir įmeskite į ryžius. Troškinkite dar kelias minutes, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių. Uždenkite dangčiu ir palikite pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos