Publikavimo data: 2024-06-09
Ryžiai su triušiena
Triušiena yra įdomaus ir malonaus skonio. Ji vertinama dėl didelio baltymų kiekio. Maisto gaminimo receptų pakanka gastronomijos platybėse. Labiausiai mėgstama kepta ir troškinta mėsa. Triušieną sunku supainioti su bet kokia kita, ji papildo bet kokį patiekalą, kuriame naudojama, ir suteikia pikantiškumo.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną kubeliais, supilkite saulėgrąžų aliejų į puodą ir kepkite svogūną, kol taps auksinis.
Žingsnis 2
Šalia svogūnų suberkite ryžius ir kepkite 10 minučių. Tada supilkite du puodelius vandens ir pomidorų sultis. Troškinkite, kol išvirs, supjaustykite medžioklės dešreles ir įmeskite į ryžius. Troškinkite dar kelias minutes, pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių. Uždenkite dangčiu ir palikite pastovėti.
Kategorijos