Ryžių mėsos kukuliai "Ežiukai" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Ryžių mėsos kukuliai "Ežiukai"

Paprastas receptas, mėgstamas vaikų ir jų tėvų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Ryžių mėsos kukuliai "Ežiukai" Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite peiliu.

Žingsnis 2

Ryžių mėsos kukuliai "Ežiukai" Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite kuo smulkiau.

Žingsnis 3

Ryžių mėsos kukuliai "Ežiukai" Žingsnis 3
Sumaišykite maltą mėsą, ryžius, svogūnus, druską ir pipirus pagal skonį. Visus ingredientus sumaišykite.

Žingsnis 4

Ryžių mėsos kukuliai "Ežiukai" Žingsnis 4
Suformuokite nedidelių apelsinų dydžio mėsos rutuliukus. Dėkite į puodą.

Žingsnis 5

Ryžių mėsos kukuliai "Ežiukai" Žingsnis 5
Užpilkite vandeniu ir supilkite pomidorų padažą. Pagal skonį pasūdykite ir virkite ant vidutinės ugnies 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos