Ryžių mėsos kukuliai vyno padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Ryžių mėsos kukuliai vyno padaže

Šį patiekalą pamėgs dirbantys žmonės, kurie nori ne tik sočiai pavalgyti po dienos darbų, bet ir kad vakarienė būtų skani ir neįprasta. Tam puikiai tiks ryžių mėsos kukuliai vyno padaže. Paruošti šį patiekalą visai nesunku, o produktų rinkinys labai paprastas.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžių mėsos kukuliai vyno padaže Žingsnis 1
Į maltą mėsą sudėkite tarkuotą svogūną, česnaką, ryžius, vandenį, druską ir pipirus, išmaišykite ir palikite 1 valandą. Įkaitinkite aliejų aukštai pakeltoje keptuvėje, sudėkite antrąją dalį svogūno, pakepinkite 3 minutes, tada sudėkite saldžiąją papriką ir pakepinkite dar 5 minutes.

Žingsnis 2

Ryžių mėsos kukuliai vyno padaže Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite pomidorus, supilkite vyną, užvirinkite, paskaninkite druska, pipirais ir troškinkite 5 minutes. Supilkite sultinį, užvirinkite, suberkite cukrų ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Ryžių mėsos kukuliai vyno padaže Žingsnis 3
Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius kotletukus, sudėkite į padažą ir troškinkite 40 minučių. Nuimkite nuo ugnies ir įpilkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos