Publikavimo data: 2024-06-09
Ryžių mėsos kukuliai vyno padaže
Šį patiekalą pamėgs dirbantys žmonės, kurie nori ne tik sočiai pavalgyti po dienos darbų, bet ir kad vakarienė būtų skani ir neįprasta. Tam puikiai tiks ryžių mėsos kukuliai vyno padaže. Paruošti šį patiekalą visai nesunku, o produktų rinkinys labai paprastas.
Žingsnis 1
Į maltą mėsą sudėkite tarkuotą svogūną, česnaką, ryžius, vandenį, druską ir pipirus, išmaišykite ir palikite 1 valandą. Įkaitinkite aliejų aukštai pakeltoje keptuvėje, sudėkite antrąją dalį svogūno, pakepinkite 3 minutes, tada sudėkite saldžiąją papriką ir pakepinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite pomidorus, supilkite vyną, užvirinkite, paskaninkite druska, pipirais ir troškinkite 5 minutes. Supilkite sultinį, užvirinkite, suberkite cukrų ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius kotletukus, sudėkite į padažą ir troškinkite 40 minučių. Nuimkite nuo ugnies ir įpilkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus.
Kategorijos